Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Ruotsalaismaalivahti lopetti uransa – aivotärähdykset ja niskavamma syynä

Anders Nilsson päätti uransa.
AOP

Ruotsalaismaalivahti Anders Nilsson tiedotti Instagram-sivuillaan lopettaneensa uran. Nilsson on kärsinyt jo pitkään aivotärähdyksen jälkioireista, jonka maalivahti koki kaudella 2019-20

31-vuotias Nilsson pelasi NHL-uransa aikana kuudessa eri organisaatiossa ja näiden lisäksi myös hänen viimeisin sopimus on kaupattu Tampa Bay Lightningille, jonka paidassa ruotsalainen ei ole esiintynyt.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anders Nilsson (@andersnilsson31) jakama julkaisu

Luulajasta kotoisin oleva maalivahti on New York Islandersin kolmannen kierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Islanders poimi 197 pitkän maalivahdin numerolla 62. Islandersin riveissä maalivahdille keryi ainoastaan 23 ottelua, mutta AHL-organisaation puolella pelejä tuli yhteensä 75 kappaletta.

Islandersin lisäksi Nilsson puki Edmonton Oilersin, St. Louis Bluesin, Buffalo Sabresin, Vancouver Canucksin ja Ottawa Senatorsin paidat päälleen. Yhteensä NHL-otteluita tilille kertyi 161 kappaletta ja näissä ruotsalainen torjui 59 voittoa.

KHL:ssä Nilsson pelasi myös yhden kauden edustaen Ak Bars Kazania. 38 ottelussa 20 päättyi voittoon ja pudotuspeleissä ruotsalainen pelasi 20 ottelua joukkueen maalilla torjuen 13 voittoa. Pudotuspeleissä Nilsson torjui KHL:n maalivahdista eniten nollapelejä joita kertyi kuusi kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL