Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Anaheim Ducks jatkosopimuksiin lupaavien hyökkääjien kanssa

Sam Steel jatkaa Ducksissa.
AOP

Anaheim Ducks teki vuoden mittaiset jatkosopimukset keskushyökkääjä Sam Steelin ja laitahyökkääjä Isac Lundeströmin kanssa. Kummankin hyökkääjän sopimus on arvoltaan 874 tuhatta dollaria.

Kummankin hyökkääjän sopimus on kaksisuuntainen, joten palkka AHL:ssä on merkittävästi kevyempi kuin NHL:n puolella. Oletettavasti kumpikaan ei AHL:n puolella ensi kaudella pelaa.

Ruotsalainen Lundeström on Jällivaarasta kotoisin oleva vasemmalta laukova 21-vuotias hyökkääjä, joka on Ducksin ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Kolmella NHL-kaudella Lundeström on kerännyt yhteensä 71 ottelua ja tehnyt ainoastaan 15 pistettä, joten hyökkääjällä on paljon näytettävää ensi kaudella.

Kanadalaissentteri Steel on kotoisin Edmontonista ja on Lundeströmin tavoin Ducksin ykköskierroksen varaus. Steel varattiin ruotsalaista kahta vuotta aiemmin NHL:n. Uransa aikana keskushyökkääjä on pelannut yhteensä 129 ottelua Ducksin riveissä kolmen kauden aikana ja Steel on iskenyt näihin peleihin 45 tehopistettä. Kanadalainen ei ole kuitenkaan noussut odotetulle tasolle vielä uransa ensimmäisinä vuosina, sillä parhaalla kaudellaan WHL:ssä Regina Patsin riveissä Steel teki 131 tehopistettä 66 otteluun.

Kummastakin hyökkääjästä on profiloitumassa enemmän 2-3 -ketjun hyökkääjiä, vaikka odotukset olivat jopa TOP-6 roolissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL