Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Adam Pelechille mammuttisopimus New York Islandersiin

Adam Pelech on vielä kauan Islandersin luottopuolustaja.
AOP

New York Islanders on kiinnittänyt luottopuolustajansa Adam Pelechkin hurjaan kahdeksan vuoden mittaiseen sopimukseen jolla on arvoa yli 40 miljoonaa dollaria.

26-vuotias kanadalaispuolustaja tienaa kaudelta 5,75 miljoonaa dollaria eikä sopimuksessa ole allekirjoitusbonuksia tai siirron estäviä pykäliä.

Islanders varasi Torontosta kotoisin olevan puolustajan kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudessa kolmannella kierroksella numerolla 65. Pelech on pelannut koko uransa NHL:ssä Islandersin riveissä ja debyytin puolustaja teki kaudella 2015-16.

Pelech on urallaan pelannut yhteensä 303 ottelua ja iskenyt näissä 75 tehopistettä. Kanadalainen on profiloitunut äärimmäisen laadukkaaksi puolustavaksi puolustajaksi, joka muodostaa yhden NHL:n laadukkaimmista pakkipareista yhdessä Ryan Pulockin kanssa.

– Olen tosi innoissani tästä sopimuksesta. On tosi hienoa olla Islandersin pelaaja vielä seuraavatkin kahdeksan kautta. Neuvottelut menivät erittäin mukavasti, kommentoi Pelech tuoretta sopimustaan joukkueen nettisivujen haastattelussa.

Pelech on pelannut kahden viimeisen kauden ajan Islandersin takalinjoilla keskimäärin 21 minuuttia ottelua kohden ja puolustaja kuuluu parinsa Pulockin kanssa joukkueen eniten pelaaviin puolustajiin.

Islandersilla on vielä sopimukset ensi kaudeksi tekemättä maalivahti Ilya Sorokinin ja hyökkääjä Anthony Beauvillierin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL