Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton Oilers hurjaan jatkosopimukseen luottopuolustajan kanssa

Darnell Nurse teki jättisopimuksen Oilersin kanssa.
AOP

Edmonton Oilers on kiinnittänyt kanadalaispuolustaja Darnell Nursen seuraavaksi kahdeksaksi vuodeksi. Nursen tuore jatkosopimus alkaa vasta syksyllä 2022, joten sopimus on käytännössä yhdeksän vuoden mittainen.

Uudella kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksensa aikana Nurse tienaa yhteensä 74 miljoonaa dollaria, joka tekee yhtä kautta kohden 9,25 miljoonaa. Nykyinen kahden vuoden sopimus kääntyi jälkimmäiselle vuodelle. Ensi kaudesta Nurse tienaa 5,6 miljoonaa dollaria.

Hamiltonista, Ontarion provinssista kotoisin oleva 26-vuotias Nurse on noussut Oilersin ykköspuolustajaksi viimeisen kahden kauden aikana. Kanadalainen pelasi menneellä kaudella kaikki runkosarjan 56 ottelua ja iski 36 tehopistettä, mikä oli toiseksi eniten heti Tyson Barrien jälkeen. Nurse nautti kuitenkin ylivoimaisesti suurinta peliaikaa, sillä sitä kertyi yli 25 minuuttia ottelua kohden. Pudotuspeleissä keskimääräinen peliaika nousi huimiin 38 minuutin lukemiin, sillä Oilersin ja Winnipeg Jetsin väliset ottelut venyivät usein jatkoeriin pudotuspeleissä.

Nurse on Oilersin ykköskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Vasemmalta laukova puolustaja teki NHL-debyytin kaudella 2014-15, mutta todellisen läpimurron NHL:n kaudella 2015-16. Urallaan puolustaja on tehnyt 406 otteluun 157 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Nurse on tehnyt yhteensä 41 tehopistettä, mikä tapahtui kaudella 2018-19.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL