Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Detroit Red Wings jatkoi luottohyökkääjänsä sopimusta

Tyler Bertuzzi jatkaa Red Wingsissä.
AOP

NHL:n pohjamudissa viime vuodet rypinyt Detroit Red Wings on tehnyt jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjä Tyler Bertuzzin kanssa.

26-vuotiaan vasemmalta laukovan Bertuzzin sopimus on kahden vuoden mittainen ja arvoltaan 9,5 miljoonaa dollaria. Yhden kauden keskipalkka on näin 4,75 miljoonaa dollaria ja jälkimmäisen vuoden peruspalkka 5,25 miljoonaa dollaria, joten kahden vuoden jälkeen Red Wingsin on tarjottava Bertuzzille vähintään yhden vuoden mittainen perustarjous 5,25 miljoonan palkalla.

Sudburyn kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva Bertuzzi on Red Wingsin kakkoskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. NHL-debyytin hyökkääjä teki kaudella 2016-17, jolloi kanadalainen esiintyi seitsemässä NHL-ottelussa.

Yhteensä viiden kauden aikana Bertuzzi on pelannut 208 ottelua maailman parhaassa kiekkoliigassa ja iskenyt yhteensä 126 tehopistettä. Parhaalla kaudella 2019-20 hyökkääjä on teki 71 otteluun tehot 21+27. Viime kaudella Bertuzzi kärsi loukkaantumisista ja pelasi ainoastaan yhdeksän ottelua. Näissä syntyi seitsemän pistettä.

Nuoruusvuotensa Bertuzzi pelasi OHL:ssä Guelph Stormin riveissä. Parhaalla kaudella hyökkääjä takoi 68 otteluun 98 tehopistettä. Ensimmäinen ammattilaiskausi oli 2015-16, jonka Bertuzzi vietti pelaten AHL:ssä Grand Rapids Griffinsin paidassa 71 ottelua. Ensimmäisellä täydellä AHL-kaudellaan kanadalainen teki 30 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL