Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

St. Louis Blues jatkoi voimahyökkääjänsä sopimusta

Ivan Barbashev jatkaa Bluesin riveissä.
AOP

St. Louis Blues on tehnyt jatkosopimuksen venäläishyökkääjä Ivan Barbashevin kanssa. Isokokoinen hyökkääjä jatkaa vuoden 2019 Stanley Cup -mestarin riveissä kaksi seuraavaa kautta.

Moskovasta kotoisin oleva 25-vuotias Barbashev tienaa kahdelta seuraavalta kaudelta 4,5 miljoonaa dollaria.

Barbashev on Bluesin kakkoskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Urallaan 183 senttinen hyökkääjä on pelannut NHL:ssä yhteensä 270 ottelua viiden kauden aikana. Bluesin riveissä Barbashev on iskenyt 42 maalia ja yhteensä 89 tehopistettä. Pudotuspeliotteluita hyökkääjällä on takana 38 kappaletta ja näissä venäläinen on tehnyt seitsemän tehopistettä.

Barbashev on murtautunut NHL:n pelaamalla nuoruusvuosinaan QMJHL:ssä Moncton Wildcatsin riveissä. Sieltä tie vei Bluesin AHL-organisaatioon Chicago Wolvesin riveihin ja tämän jälkeen lopulta NHL:n kirkkaisiin valoihin.

Parhaalla NHL-kaudella vahva kolmoskentän hyökkääjä on tehnyt 80 otteluun tehot 14+12 kaudella 2018-19.

Bluesilla on vielä rajoitettuina vapaina agentteina hyökkääjistä Zach Sanford, Jordan Kyrou ja Robert Thomas. Kaikki kolme hyökkääjää ovat äärimmäisen tärkeitä Bluesin menestyksen kannalta tulevaisuudessa. Palkkatilaa Bluesilla on ensi kaudeksi vielä reilut kuusi miljoonaa dollaria jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL