Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toronto Maple Leafs hankki myös toisen hyökkääjän Boston Bruinsista

Nick Ritchie on pelannut urallaan Bruinsin lisäksi Ducksissa.
AOP

Toronto Maple Leafs vahvisti hyökkäystään myös toisella Boston Bruinsissa esiintyneellä pelaajalla, kun joukkue teki kahden vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Nick Ritchien kanssa.

Ritchie tienaa sopimuksellaan yhteensä viisi miljoonaa dollaria ja kausi palkka on 2,5 miljoonaa dollaria. Sopimus ei sisällä allekirjoitusbonuksia.

25-vuotias kanadalainen Orangevillestä, Ontarion provinssista kotoisin oleva laitahyökkääjä on Anaheim Ducksin ykköskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Ducks poimi isokokoisen, 188 senttisen ja yli sata kiloisen laiturin koko varaustilaisuuden kymmenentenä pelaajana.

Kuudella kaudella NHL:ssä voimahyökkääjä on edustanut Ducksia ja Bruinsia yhteensä 350 ottelun verran. Näissä on syntynyt 137 tehopistettä.

Parhaalla kaudellaan 2018-19 Ritchie iski Ducksin riveissä 60 otteluun 31 pistettä. Ritchie kaupattiin Ducksin toimesta Bruinsiin helmikuussa 2020 ja vaihdossa Ducks sai Danton Heinenin, joka vastikään teki sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Ritchien sopimuksen myötä Leafs on yli palkkakaton reilun miljoonan dollarin verran. Joukkueella on 15 sopimuksen omaavaa hyökkääjää, kaksi maalivahtia ja kuusi puolustajaa, joten jotain siirtoja GM Kyle Dubasin täytyy tehdä ennen lokakuussa alkavaa NHL:n runkosarjaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL