Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaishyökkääjä solmi vuoden jatkopahvin Pittsburgh Penguinsin kanssa – nappaa tulevasta kaudesta 750 000 dollaria!

Kasper Björkqvist solmi yksivuotisen sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa

Kasper Björkqvist on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Pittsburgh Penguinsin organisaation kanssa.

Björkqvist pelasi suurimman osan kuluneesta kaudesta KooKoon riveissä. Hyökkääjä iski 44 ottelussa tehot 11+15=26. Liigassa 24-vuotias espoolainen pelasi kaksi pudotuspeliä ilman tehopisteitä. Björkqvist pelasi kaudella viisi ottelua AHL:ssä, Wilkes-Barre/Scrantonin joukkueessa. Sieltä käteen jäi yksi maali.

-Kasper on rehellinen ja vastuullinen kaksisuuntainen pelaaja, ja hän on erittäin helppo valmennettava. Meistä tuntui, että Kasperin oli tärkeää pelata Suomessa viime vuonna loukkaantumisten jälkeen, ja hän sai siellä paljon kehitystä. Hänellä on kaikki ainekset kehittyä NHL-pelaajaksi, kommentoi joukkueen GM Patrik Allvin.

Nuoresta iästään huolimatta Björkqvist on kokenut pelaaja. Moni muistaa hyökkääjän alle 20-vuotiaiden MM-kisoista vuodelta 2016, josta käteen jäi kultamitali. Vuotta aikaisemmin U18 MM-kisoista matkamuistoksi tarttui hopeaa. Björkqvist on pelannut A-maajoukkueessa 12 ottelua ilman tehopisteitä.

Todennäköisesti tuleva kausi menee pääosin vielä AHL:ssä, mutta toivottavasti ensimmäiset näytteet NHL:ssä myös nähtäisiin. Björkqvist on Penguinsin kakkoskierroksen varaus vuodelta 2016. Draftissa hyökkääjä varattiin numerolla 61.

Sopimuksesta ensimmäisenä uutisoi Pittsburgh Penguins.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL