Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arizona Coyotes ja Vancouver Canucks tekivät jättikaupan

Oliver Ekman-Larsson jatkaa uraansa Vancouverissa.
AOP

Arizona Coyotes ja Vancouver Canucks tekivät jättikaupan, jossa viisi pelaajaa vaihtoivat osotteita.

Kaupassa päähuomio kiinnittyi Coyotesin ruotsalaiskapteeni Oliver Ekman-Larssoniin joka siirtyi yhdessä hyökkääjä Conor Garlandin kanssa Canucksiin. Canucksista vaihdossa Coyotesiin siirtyi hyökkääjät Jay Beagle, Loui Eriksson ja Antoine Roussel, sekä yhdeksäs varausvuoro NHL:n tämän kesän varaustilaisuuteen, jolla Coyotes varasi kanadalaishyökkääjä Dylan Guentherin Edmonton Oil Kingsistä, sekä toisen ja seitsemännen kierroksen varausvuorot ensi kesän NHL:n varaustilaisuuteen.

Coyotes pidättää Ekman-Larssonin palkasta 990 tuhatta dollaria, joten hänen palkkansa on seuraavan kuuden kauden ajan Canucksissa 7,26 miljoonaa dollaria. Garland on rajoitettu vapaa agentti. joten hänelle GM Jim Benningin on sorvattava jatkosopimus kuten Elias Petterssonille ja Quinn Hughesille.

Canucksista Coyotesiin siirtyneillä hyökkääjillä on vuosi sopimuksia jäljellä. Eriksson tienaa sopimuksellaan kuusi miljoonaa dollaria ensi kaudesta. Beagle ja Roussel saavat kolme miljoonaa dollaria, joten Canucks putsasi 12 miljoonaa dollaria palkkoja listoiltaan, joilla oli varaa hankki Garland sekä Ekman-Larsson.

Ekman-Larsson tulee olemaan merkittävä osa Canucksin puolustusta ensi kaudella ja tulevaisuudessa. Garlandista Canucks saa riveihinsä nousevan tähden, jonka potentiaali on pelata jopa kakkoskentän laidassa ja tehdä tulosta.

Coyotesiin siirtyneistä pelaajista Beaglen pelikunto on epävarma, mutta Roussel ja Eriksson todennäköisesti pelaavat koko kauden, sillä Coyotesilla ei ole pelaajia välttämättä tarpeeksi joukkueessa. Lisäksi Coyotesin GM Bill Armstrong halunnee pitää nuoret pelaajat AHL:n puolella kehittymässä eikä NHL:ssä häviämässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL