Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-Draft 2021: Patrik Laineelle 2 uutta sentteriehdokasta, Montreal nappasi puolustajan

Kekäläinen varasi keskushyökkääjiä
AOP

Columbus Blue Jacketsin sentteriongelmat ovat puhuttaneet läpi vuoden, kun joukkueen mennyt kausi oli iso pettymys tuloksellisesti, eikä kesken kauden seuraan liittynyt Patrik Laine pystynyt auttamaan joukkuettaan maalinteossa.

Monissa analyyseissa on todettu että Laine tarvitsisi rinnalleen osaavan keskushyökkääjän, joka pystyisi tekemään kiekollista peliä 5vs5-tilanteissa sekä ylivoimalla.

Nyt Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen on todella vastannut huutoon ja käytti joukkueensa molemmat 1. kierroksen varaukset sentteriosaston vahvistamiseen.

Kekäläinen varasi 5. vuorolla kanadalaissentteri Kent Johnsonin. Johnson pelasi viime kaudella Michiganin yliopistojoukkueessa ja on aiemmin takonut hurjia tehoja junioriliigoissa. Tästä osoituksena Trail Smoke Eatersissa taotut 41+60 = 101 pistettä 52 ottelussa BCHL-liigassa.

Eliteprosepectsin mukaan Johnson tunnetaan erityisesti hyvästä pelisilmästään ja aika näyttää onko nuorukaisesta nousemaan NHL:n eliittihyökkääjien joukkoon.

Kekäläisen toinen varausvuoro oli kierroksen 12. ja suomalaisjohtaja nappasi vuorollaan niin ikään kanadalaisen keskushyökkääjän Cole Sillingerin. Sillinger on hieman Johnsonia isokokoisempi ja tunnetaan erityisesti hyvästä laukauksestaan.

Montrealin suomalaiset saavat pian seuraansa uuden puolustajalupauksen, kun Montreal käytti 1. kierroksen varauksensa Logan Maillouxiin. Kanadalaispuolustaja Mailloux on ikäisekseen erittäin isokokoinen, sillä mies on 191 senttimetriä pitkä ja painaa jopa 97 kiloa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL