Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jarmo Kekäläinen kauppasi huippupuolustajan – Vaihdossa roppakaupalla varausvuoroja

Seth Jones jatkaa uraansa Chicagossa
AOP

Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets on sopinut nimekkäästä treidistä Chicago Blackhawksin kanssa. Kekäläinen kauppasi joukkuuensa tähtipuolustaja Seth Jonesin, jonka on tiedetty haluavan maiseman vaihdosta.

Vaihdossa Blue Jackets sai nuoren 20-vuotiaan puolustajalupauksen Adam Boqvistin sekä jopa 3 merkittävää varausvuoroa. Columbukselle siirtyi Chicagolta 1. kierroksen varausvuorot vuosille 2021 sekä 2022 ja 2. kierroksen varausvuoro vuodelle 2021. Vastaavasti Chigago sai Columbukselta 1. kireroksen varausvuoron 2021 sekä 6. kierroksen varausvuoron 2021.

26-vuotias Jones ehti kiekkoilla Columbuksessa 6 kautta. Viime kausi meni henkilökohtaisella tasolla penkin alle muun tiimin tavoin. Jonesille kirjautettiin yksi uransa heikoimmista pistesaldoista 5+23=28 tehotilaston ollessa -18.

Jones sitoutui jäämään Chicagoon pidemmäksi aikaa, sillä mies allekirjoitti välittömästi jopa 8 vuoden ja 76 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen uuteen seuraansa. Aivan tuntemattomaan porukkaan Jones ei joudu, sillä Blackhawks hankki aiemmin tässä kuussa myös Sethin pikkuveljen Caleb Jonesin.

20-vuotias ruotsalaispuolustaja Boqvist pelasi viime kaudella Blackhawksissa 35 ottelua tehoin 2+14 plus/miinus -tilaston ollessa -7. Boqvist on pienikokoinen puolustaja, jonka tiedetään olevan hyvä kiekollisena pelintekijänä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL