Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Vaasan Sport teki jättitappiot – Toimitusjohtaja: ”Saavutettiin torjuntavoitto”

Vaasan Sport teki jättitappiot
AOP

Jääkiekon Liigassa pelaava Vaasan Sport uutisoi kotisivuillaan päättyneen tilikauden tuloksestaan. Tulokseen vaikutti isoilta osin vuoden aikana jyllännyt koronapandemia, joka pysäytti kauden 2019-2020 ja aiheutti laajoja rajoitustoimia kauden 2020-2021 toimintaan.

Tiedotteen mukaan Sport teki tappiota tilikaudella 176 784,89 euroa ja sen liikevaihto laski 30,7% noin 3,6 miljoonaan euroon. Asiakastieto-rekisterin mukaan yhtiö teki edellisellä tilikaudella voittoa noin 179 000 euroa, joten viime kauden voidaan todeta olevan erittäin suuri pettymys taloudellisesti.

Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurten on samoilla linjoilla seuran tiedotteessa:

– Koronaepidemian takia kaudesta tuli taloudellisesti erittäin raskas. Sitoutuneiden yhteistyökumppanien ja kannattajien, julkisten tukipakettien ja mittavien sisäisten säästötoimenpiteiden ansiosta saavutettiin torjuntavoitto ja yhtiön oma pääoma pysyi positiivisena.

Vaasan Sport on investoinut yli miljoona euroa uuteen Vaasan Sähkö Areenaan, joten koronan jälkeistä aikaa odotetaan seurassa innolla:

– Kauteen 2020–2021 lähdettiin luottavaisin mielin ja uudistetun Vaasan Sähkö Areenan piti luoda erinomaiset puitteet liiketoiminnan kehittämiselle. Uudistetusta areenasta tuli todella upea ja se on nyt yksi Suomen hienoimmista tapahtuma-areenoista, kertoo seuran hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

Urheilullisten tulosten valossa Sportin kaudessa oli pilkahduksia paremmasta. Joukkue pelasi itsensä 10 parhaan joukkoon ja niin kutsuttuihin säälipleijareihin. Vastaan asettunut Oulun Kärpät oli kuitenkin liian kova vastus ensimmäisellä kierroksella ja Sport lähetettiin kesälomille.

– Kauden aikana saatiin kokea myös paljon positiivisia asioita. Joukkueen pääsy pudotuspeleihin antaa myös lisää energiaa kauteen 2021–2022, puheenjohtaja Heikki Hiltunen lopettaa tiedotteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga