Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicansille kova vahvistus hyökkäykseen

Jiri Smejkal kiersi MM-kisoissa Suomen Lindbohmia kuin meripoijua.
AOP

Liiga-seura Lahden Pelicans on tehnyt yksivuotisen sopimuksen viime kaudella Tampereen Tapparan riveissä kiekkoilleen tshekkihyökkääjä Jiri Smejkalin kanssa.

25 vuotta marraskuussa täyttävä tshekkiläinen saapui viime kaudeksi Tapparaan Tshekin Extraliigan HC Sparta Prahan riveistä ja paukutti 48 otteluun yhteensä 26 tehopistettä. Sparta Prahan riveissä kaudella 2019-20 Smejkal oli joukkueensa neljänneksi tehokkain pistemies iskemällä 31 tehopistettä 47 otteluun.

Viime kevään pudotuspeleissä Smejkal ei saalistanut yhtään tehopistettä yhdeksään otteluun kirvesrintojen paidassa.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä on oikein tyytyväinen siihen, että joukkue sai hankittua yli 190 senttisen vasemmalta laukovan laitahyökkääjän Pelicansin riveihin.

– Smejkal on juuri sitä, mitä tarvitsimme hyökkäyspäähän. Hän on isokokoinen ja vahva kamppailija, joka on kuitenkin kokoonsa nähden erittäin taitava hyökkäyssuuntaan. Hän uskaltaa mennä maalille ja on maalinedustalla tehokas. Smejkal on myös erittäin monipuolinen pelaaja, mitä kuvasti hänen roolinsa Tshekin maajoukkueessa, jossa hän pelasi alemmissa kentissä ja sai muun muassa alivoimavastuuta. Smejkal pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, mutta meille hänet on hankittu lähtökohtaisesti laituriksi. Olen erittäin iloinen, että saatiin hänet tänne, Niemelä kertoo joukkueen nettisivujen tiedotteessa.

Smejkal on Pelicansin toinen ulkomaalaishankinta tulevalle kaudelle. Joukkueen hyökkäyksessä on Smejkalin lisäksi hänen maanmiehensä Lukas Jasek, joka on Vancouver Canucksin kuudennen kierroksen NHL-varaus kesältä 2015. Jasek pelasi viime kaudella AHL:ssä Utica Cometsin riveissä 28 ottelua ja iski näihin 23 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga