Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tampereen Ilves hankki kanadalaisen hyökkääjän

Nick Baptiste on pelannut NHL:ssä Sabresin riveissä.
AOP

Liiga-seura Tampereen Ilves tiedotti keskiviikkona hankkineensa kanadalaishyökkääjä Nick Baptisten Texas Starsin riveistä AHL:stä.

26 vuotta elokuussa täyttävä Baptiste on kotoisin Ottawasta ja on Buffalo Sabresin kolmannen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta.

Babtiste on urallaan voittanut Kanadan U18 maajoukkueen kanssa maailmanmestaruuden vuonna 2013 ja samassa joukkueessa pelasi tuolloin muuan Connor McDavid, joka voitti Kanadan sisäisen pistepörssin iskemällä seitsemään peliin kahdeksan maalia ja 14 tehopistettä. Baptiste oli joukkueen sisäisen pistepörssin toinen kahdeksalla pisteellä.

Viime kaudella AHL:ssä Texas Starsin riveissä kanadalaishyökkääjä pelasi 34 ottelua ja teki 23 tehopistettä. Joukkueen varakapteenina toiminut Babtiste oli joukkueen sisäisen pistepörssin kuudes.

Ilvekseen vuoden sopimuksen tehnyt hyökkääjä on pelannut urallaan NHL:ssä 47 ottelua ja iskenyt näissä kymmenen tehopistettä. Kaikki pelit ovat pelattu Sabresin paidassa.

– Hienoa, että saamme joukkueeseemme erittäin motivoituneen ja ikäisekseen kokeneen ammattilaisen, joka tulee auttamaan meitä voittamaan monella eri tapaa. Odotamme Nickin tuovan hyökkäykseemme monipuolisuutta, vaihtoehtoja, maaleja ja johtajuutta. Hän pystyy pelaamaan monessa eri roolissa, ja hänen työmoraalinsa ja persoonansa sopivat erinomaisesti joukkueeseemme, kertoo Ilveksin urheilujohtaja Timo Koskela joukkueen nettisivuilla.

Ilveksessä on Baptisten lisäksi kahdeksan muuta ulkomaalaishankintaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga