Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Nuorista Leijonista tuttu hyökkääjä siirtyy Pohjois-Amerikkaan: “Hän on dynaaminen pelaaja, jolla on edessä loistava tulevaisuus”

Niko Huuhtanen siiryy ensi kaudeksi Pohjoi-Amerikan juniorisarjaan
AOP

Suomalainen Niko Huuhtanen on solminut ensi kaudeksi sopimuksen WHL:n Everett Silvertipsin kanssa. Sopimuksesta tiedotettiin 19.heinäkuuta, Everettin kotisivuilla.

Huuhtanen on monelle tuttu nimi kevään Nuorten Leijonien MM-kisoista. Hyökkääjä nakutti seitsemässä pelissä tehopisteet 2+3=5. Varsinainen kausi meni kuitenkin Tapparan U20 -joukkueessa, jossa kertyi tehot 20+14=34 (37 ottelua).

-Olemme erittäin innoissamme saadessamme Nikon joukkueeseemme. Hän on dynaaminen ja monipuolinen pelaaja, jolla on loistava tulevaisuus edessä. Hän istuu ryhmäämme loistavasti. Odotamme innolla hänen esiintymistään Silvertips-paidassa, ja autamme parhaamme mukaan häntä kehittymään pelaajana, kommentoi joukkueen päävalmentaja Dennis Williams.

Huuhtanen on ennen Tapparaa pelannut muun muassa Kiekko-Espoon sekä Bluesin juniorijoukkueissa. Maajoukkueessa pelejä on kertynyt myös alle 16-vuotiaiden sekä alle 17-vuotiaiden MM-karkeloista. Vajaa kuukausi takaperin 18-vuotta täyttänyt hyökkääjä on varauskelpoinen pelaaja kesän 2021 NHL-draftissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat