Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

KHL:ssä loistanut suomalaissentteri Leksandsin riveihin

Mikael Ruohomaa iski Kanadaa vastaan MM-finaalin avausmaalin.
AOP

KHL:ssä viimeiset kolme kautta pelannut suomalaissentteri Mikael Ruohomaa on tehnyt kahden vuoden sopimuksen SHL:ssä pelaavan Leksands IF:n kanssa.

Leksands IF oli viime kaudella SHL:n runkosarjassa kolmas, mutta tippui ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Örebrota vastaan jatkosta.

33 vuotta syksyllä täyttävä Ruohomaa on voittanut urallaan kertaalleen Suomen mestaruuden Oulun Kärppien riveissä ja oli edustamassa Suomea jääkiekon MM-kisoissa viime keväänä Latvian Riiassa, josta tuomisina kotiin oli MM-hopea, kun Suomi kaatui Kanadalle MM-finaalin jatkoajalla 3-2 -lukemin.

Kolmen edellisen kauden aikana Ruohomaa kiekkoili KHL:ssä Neftekhimik Niznekamskin ja Sibir Novosibirskin riveissä. 165 otteluun tehoja kertyi 116 kappaletta ja Sibirissä kaksi edellistä kautta suomalainen oli joukkueensa tehokkain pistemies.

Leksandsissa pelaa ensi kaudella suomalaismaalivahti Kasimir Kaskisuo, jolla on monen vuoden kokemus Pohjois-Amerikasta. Lisäksi joukkueessa pelaa KHL-veteraaneja, kun Carter Ashtonilla on kevääseen 2024 asti kestävä sopimus joukkueessa ja viime kaudella Torpedo Nizny Novgorodissa pelannut yhdysvaltalaishyökkääjä Justin Kloos teki Ruohomaan tavoin vuoteen 2023 kestävän sopimuksen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut