Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pittsburgh Penguins kiinnitti latvialaishyökkääjän kahdeksi vuodeksi

Teddy Blueger on vahva kahdensuunnan NHL-hyökkääjä
AOP

NHL-organisaatio Pittsburgh Penguins tiedotti tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen laitahyökkääjä Teddy Bluegerin kanssa. Blueger tienaa sopimuksellaan keskimäärin 2,2 miljoonaa dollaria kaudessa.

Riikasta, Latviasta kotoisin oleva 27 vuotta täyttävä hyökkääjä on Penguinsin kakkoskierroksen varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. Vasemmalta laukova laitahyökkääjä debytoi NHL:ssä kaudella 2018-19 ja teki 28 otteluun tehot 6+4.

Kolmen NHL:ssä vietetyn kauden aikana Bluegerin vyölle on kertynyt 140 runkosarjaottelua ja näissä on syntynyt yhteensä 54 tehopistettä. Pudotuspelejä latvialaisella on koossa 11 kappaletta ja näissä on syntynyt yksi maali.

– Blueger on osoittautunut monipuoliseksi kahdensuunnan hyökkääjäksi. Hän on loistava alivoimapelaaja ja arvokas pelaaja meidän joukkueelle, kertoi Penguinsin GM Ron Hextall joukkueen nettisivujen tiedotteessa.

Menneellä kaudella Blueger pelasi paljon puolustavassa roolissa pääsääntöisesti samassa kentässä Brandon Tanevin ja Zach Aston-Reesen kanssa. Puolustavasta roolista huolimatta Blueger iski 43 runkosarjaotteluun 22 tehopistettä ja oli tehotilastossa lukemassa +10. Peliaikaa latvialainen sai keskimäärin 14.51 ottelua kohden ja se oli hyökkääjistä kahdeksanneksi eniten.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL