Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toronto Maple Leafs Kanadan MM-kisavahdin perässä – huippulaituri päätynee vapaille markkinoille

Darcy Kuemper torjui MM-kultaa Kanadan maalilla.
AOP

Kanadalaismedia Sportsnetin mukaan maan NHL-ylpeys Toronto Maple Leafs olisi iskenyt silmänsä Arizona Coyotesin maalilla viime kausina huippuvireeseen yltäneeseen maalivahti Darcy Kuemperiin. Lisäksi tiedot kertovat, että vahvasti Leafsin riveissä viime kausina esiintynyt Zach Hymanin kanssa orgasnisaatio ei päässyt yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Coyotesin maalilla edelliset reilu kolme kautta pelannut kanadalaismaalivahti omaa vielä vuoden verran sopimusta, jonka arvo on 4,5 miljoonaa dollaria. Entinen Minnesota Wildin kuudennen kierroksen varaus kiinnostaa Leafsia siksi, että joukkueella on tällä hetkellä vain Jack Campbell kiinni sopimuksessa ja Kuemper voisi olla irrotettavissa edulliseen hintaan Coyotesista, jossa on uudelleenrakennus käynnistymässä.

Kuemper on torjunut Coyotesin paikassa 121 ottelua ja näistä 55 on päättynyt voittoon. Torjuntaprosentti heikossa läntisen konferenssin joukkueessa on ollut 92,0 ja maalivahti on torjunut huimat kymmenen nollapeliä. Kuemper on oletettavasti paras mahdollinen maalivahti tämän hetken markkinoilla hinnan ja laadun puolesta.

Laitahyökkääjä Hymanin kanssa Leafsin neuvottelut tyrehtyivät kuten oli odotettavissa. Torontosta kotoisin oleva hyökkääjä pelasi viimeiset kaudet Leafsin riveissä vaivaisella 2,25 miljoonan dollarin sopimuksella ja oli äärimmäisen tehokas. Nyt Darren Dregerin mukaan Leafs on antanut Hymanin agentille mahdollisuuden katsastaa eri NHL-seuroja läpi onko kenelläkään kiinnostusta hankkia laiturin neuvotteluoikeuksia etukäteen.

Dailyfaceoff.com -sivustolle kirjoittava Frank Seravalli uskoo, että Hymanin leiri pyytää noin kuutta miljoonaa kaudessa ja hakee seitsemän vuoden sopimusta, eli maksimia, jonka voi vapaalle pelaajalle antaa. Hyman ei tule tätä markkinoilta saamaan, mutta hyökkääjän vahvat näytöt riittää siihen, että pyytää kannattaa.

Hyman iski neljän viimeisen kauden aikana Leafsin riveissä 247 otteluun 151 tehopistettä ja oli tällä ajanjaksolla joukkueen viidenneksi tehokkain hyökkääjä supernelikon takana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL