Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Calgary Flames jatkosopimukseen isokokoisen laitahyökkääjän kanssa

Brett Ritchie saa uuden alun Flamesin riveissä.
AOP

NHL-organisaatio Calgary Flames on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen isokokoisen kanadalaishyökkääjä Brett Ritchien kanssa.

Isokokoinen oikealta laukova kanadalaishyökkääjä on Dallas Starsin kakkoskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. 28-vuotias hyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 300 ottelua ja iskenyt 39 maalia sekä yhteensä 68 tehopistettä.

Hyvän laukauksen omaava voimahyökkääjä sai Starsin riveissä useita mahdollisuuksia jopa ykköskentän laidassa Tyler Seguinin ja Jamie Bennin rinnalla, mutta hyökkääjästä ei ollut ottamaan paikkaansa NHL-joukkueen kärkikentissä. Sittemmin Ritchie jäi ilman sopimusta Starsiin ja siirtyi kaudeksi 2019-20 Bruinsin riveihin. Bruinsista hyökkääjä siirtyi vapaana pelaajana Flamesin riveihin kaudeksi 2020-21.

Ritchien uuden sopimuksen arvo on lähes NHL:n minimisopimus. Hyökkääjä tienaa ensi kaudesta 900 tuhatta yhdysvaltain dollaria ja saa harjoitusleirillä tehdä kovan työn ottaakseen paikan Flamesin hyökkäyksestä, kun runkosarja alkaa.

Vaikka Orangevillen kaupungista, Ontarion provinsista kotoisin olevan hyökkääjän ura ei ole mennyt niin, kuten monet odotti, niin kanadalainen on silti tienannut urallaan yli seitsemän miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL