Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HPK:lle puolustavahvistus Saksan pääsarjasta – omaa NHL-kokemusta

Ryan Johnston pelasi Iserlohn Roostersin riveissä kauden verran.
AOP

Hämeenlinnan Pallokerho tiedotti keskiviikkona tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen 29-vuotiaan kanadalaispuolustaja Ryan Johnstonin kanssa. Johnstonilla on NHL-kokemusta kymmenen ottelun verran Montreal Canadiensin riveistä.

Ontarion provinsin Sudburyn kaupungista kotoisin oleva 178 senttiä pitkä puolustaja saapuu HPK:n riveihin DEL-liigan Iserlohn Roostersin riveistä, jossa Johnston pelasi viime kaudella 17 ottelua ja teki näihin 13 tehopistettä. Roosters pääsi pudotuspeleihin, mutta tippui heti ensimmäisellä kierroksella jatkosta.

– Ryan on erittäin taitava kiekollisesti ja luistelee ja liikkuu hyvin, niin kiekon kanssa kuin ilman. Pelityyliltään hän on sellainen, että pystyy pelaamaan isot minuutit illasta toiseen. Odotamme Ryanin olevan avauspelimme moottori. Tiedämme, että hän pystyy tekemään puolustajan tontilta pisteitä, kommentoi HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola tuoretta sopimusta seuran nettisivuilla.

Johnston aloittaa uransa neljännen kauden euroopassa. Kaudeksi 2017-18 puolustaja saapui SHL:n Luulaja HF:n riveihin ja siirtyi sieltä kesken kauden Sveitsin NLA:han HC Luganon riveihin.

Kaudeksi 2018-19 Johnston palasi SHL:n Mora IK:n riveihin ja pelasi 50 ottelun runkosarjan. Näihin peleihin syntyi 22 pistettä, mutta Mora joutui putoamiskarsintaan.

Ruotsista Johnston teki paluun pohjois-amerikkaan ja AHL-joukkue San Diego Gullsin riveihin, jonka lisäksi puolustaja pelasi myös ECHL:ää Idaho Steelheadsin riveissä.

Pohjois-Amerikassa vietetyn vuoden jälkeen Johnston siirtyi Saksaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga