Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

TSN:n lähde: Predatorsin floppihyökkääjä jätetään suojaamatta laajennusvaraukseen

Matt Duchene saattaa jäädä ilman suojaa.
AOP

Nashville Predatorsin kanadalaishyökkääjä Matt Duchene on TSN:n ja The Athleticin toimittaja Pierre LeBrunin mukaan jäämässä ilman suojausta tulevaan Seattle Krakenin laajennusvaraustilaisuuteen.

Colorado Avalanchen entinen ykköskierroksen kärkipään varaus on ajautunut urallaan todella hankalaan rakoon. Duchenen peli ei ole enää viimeisten vuosien aikana kulkenut ja viimeisin kausi Predatorsin riveissä oli 30-vuotiaalle keskushyökkääjälle täysi katastrofi.

Parhaalla NHL-kaudellaan 2013-14 Avalanchen riveissä 70 pistettä tehnyt hyökkääjä pelasi Predatorsin paidassa 34 ottelua ja teki näihin 13 tehopistettä. Duchene pelasi viime kaudella keskimäärin 15.50 minuuttia ottelua kohden, mikä on hyökkääjistä seitsemänneksi eniten. Joukkueen sisäisessä pistepörssissä hyökkääjä oli vasta 14.

Jättimäisen seitsemän vuoden mittaisen ja 64 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen kesällä 2019 Predatorsin kanssa tehnyt pelaaja on iskenyt joukkueensa riveissä kahden kauden aikana vain 55 tehopistettä 100 otteluun.

Duchene kaupattiin Avalanchesta Ottawa Senatorsin riveihin syksyllä 2017. Senatorsin riveissä Duchene pelasi yhteensä 118 ottelua ja iski näihin 107 tehopistettä. Duchene siirtyi Senatorsista Columbus Blue Jacketsiin siirtojen takarajalla 2019 ja oli etenkin pudotuspeleissä hyvässä vireessä iskemällä kymmeneen peliin kymmenen tehopistettä.

Saatuaan seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen Predatorsin kanssa Duchenen taso romahti.

Mikäli Duchene jää ilman suojaa Krakenin laajennusvaraukseen, niin Kraken ei tätä hyökkääjää tule riveihinsä poimimaan ainakaan ilmaiseksi. Sopimusta on viisi vuotta jäljellä ja kanadalaisen palkka syö kahdeksan miljoonaa palkkakatosta tilaa. Mikäli Predators hyökkääjästä haluaa päästä eroon on joukkueen uhrattava joku toinenkin pelaaja Duchenen kyljessä tai vaihtoehtoisesti hyvä varausvuoro.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL