Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay Lightningilla runsaasti loukkaantumisia – ”Hän on kova pelaaja”

Nikita Kucherov on kova pelaaja.
AOP

Kahdesti putkeen Stanley Cupin voittanut Tampa Bay Lightning juhlii parhaillaan tuoreinta mestaruutta Tampan kaupungissa. Kesken juhlien myös joukkueenjohto on kerennyt kommentoimaan mestaruutta ja mestaruuden tuomia vammoja medialle.

Lightningin GM Julien BriseBois piti kauden päättävän lehdistötilaisuuden ja purki joukkueen kuulumiset median edessä.

Aina kausien päätyttyä suurimmat otsikot kerää pelaajien loukkaantumiset ja näitä BriseBois vahvisti lisää. Kaikkien tiedossa oli Victor Hedmanin ja Alex Killornin loukkaantumiset, mutta lisää nimiä tuli listaan. Nämä ovat Ryan McDonagh, Barcley Goodrow ja Nikita Kucherov.

Goodrow ja McDonagh mursivat kätensä kesken pudotuspelien. Kucherov mursi kylkiluunsa, kun Scott Mayfield taklasi tätä poikittaisella mailalla välierävaiheen kuudennessa ottelussa. Hedmanilla on leikkaushoitoa vaativa polvivamma ja Killornilta murtui pohjeluu.

Ruotsalaispuolustajalta repesi nivelkierukka maaliskuun lopulla ja Hedman menee leikkaukseen, jonka jälkeen kuntoutus kestää 3-4 viikkoa, joten ensi kausi ei ole vaarassa.

Kucherovia BriseBois kehui huimasti, sillä hän joutui pelaamaan äärimmäisissä olosuhteissa erilaisten puudutusten kanssa.

– Hän on kova pelaaja. Kucherov on jäätävä jääkiekkoilija. Meidän koko organisaaatiomme on onnellinen siitä, että Kucherov on meidän joukkueessamme. Ei ole olemassa määrätietoisempaa pelaajaa kuin Kucherov.

BriseBoisin mukaan yhdenkään loukkaantuneen pelaajan ensi kausi ei ole vaarassa ja pisin toipumisaika on Hedmanilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL