Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Toronto Maple Leafs palkkasi uuden apuvalmentajan Carolinasta

Dean Chynoweth toimi Rod Brind'Amourin apulaisena.
AOP

Toronto Maple Leafs tiedotti tiistaina tehneensä valmentajasopimuksen viimeisen kolmen kauden ajan Carolina Hurricanesissa toimineen Dean Chynowethin kanssa. 53 vuotta täyttävä kanadalaisvalmentaja tulee osaksi päävalmentaja Sheldon Keefen johtamaa valmennustiimiä.

Maple Leafs joutui valmentajamarkkinoille, kun joukkueen apuvalmentajana toiminut Dave Hakstol palkattiin laajennusjoukkue Seattle Krakenin päävalmentajaksi. Leafsiin huhuttiin monia nimiä ja näiden joukossa oli muun muassa Rick Tocchet sekä Luke Richardson, mutta joukkue päätyi Rod Brind’Amourin apulaisena menneet kaudet toimineeseen Chynowethiin.

– Sen jälkeen, kun olimme viettäneet aikaa yhdessä Deanin kanssa ja keskustelleet jääkiekosta oli päivän selvää, että hän on loistava lisä meidän valmennustiimiin. Hänen intohimo ja luonne tekee hänestä juuri sopivan tähän joukkoon, kertoi Leafsin päävalmentaja Keefe Leafsin nettisivujen tiedotteessa.

Calgaryn kaupungista kotoisin oleva Chynoweth on innoissaan liittyessään Leafsin valmennustiimiin.

– Kaverina, joka on kotoisin läntisestä Kanadasta ja joka on katsonut Toronto Maple Leafsin pelejä jokaisena viikonloppuna ”Hockey Night in Canada” -lähetyksissä olen tosi innoissani, kun pääsen joukkueen valmennustiimiin mukaan. Olen innoissani siitä, että voin aloittaa yhteistyön Sheldonin ja muiden valmentajien sekä Leafsin todella potentiaalisen joukkueen kanssa, kertoi Chynoweth tiedotteessa.

Hurricanesin lisäksi Chynoweth on urallaan toiminut aiemmin NHL:ssä apuvalmentajana New York Islandersissa kausina 2009-2012. Valmentajaurallaan kanadalainen on toiminut AHL:ssä Lake Erie Monstersin päävalmentajana vuodet 2012-2015 sekä omistanut WHL-seura Kootenay Icen, jonka hän myi vuonna 2017 Greg Fettesille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL