Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montreal Canadiensin päävalmentajalle kolmen vuoden sopimus

Dominique Ducharme uskoo joukkueensa parantavan vielä seuraavissa peleissä.
AOP

Montreal Canadiens tiedotti tiistaina tehneensä kolmen vuoden jatkosopimuksen päävalmentajana loppukauden toimineen Dominique Ducharmen kanssa. Ducharme on seurahistorian 31. päävalmentaja.

Ducharme otti päävalmentajan paikan 24. helmikuuta, kun Claude Julien sai päävalmentajan paikalta potkut. Sittemmin Ducharme toimi väliaikaisena päävalmentajana johdattaen Canadiensin aina Stanley Cup -finaaleihin asti.

– Dominique on loistavasti rakentanut systeeminsä joukkueen sisään todella vaikean kauden aikana ja vaikeissa oloissa. Ducharme on näyttänyt kuinka etevä hän on ja ansaitsee ehdottomasti mahdollisuuden johtaa joukkuettamme ja viedä sitä kohti seuraavaa tasoa, kommentoi GM Marc Bergevin tuoretta sopimusuutista joukkueen nettisivujen tiedotteessa.

Ducharme liittyi organisaatioon 27. huhtikuuta 2018, kun hänet palkattiin apuvalmentajaksi Julienin ryhmään. Ennen liittymistä Canadiensiin Ducharme toimi QMJHL:ssä Drummondville Voltigeursin päävalmentajana ja GM:nä kahden kauden ajan.

Seurajoukkueissa valmentamisen lisäksi 48-vuotias kanadalainen on toiminut useassa Kanadan juniorimaajoukkueessa valmentajana. Ducharme on toiminut kahdesti U20 -maajoukkueen päävalmentajana ja voittanut kertaalleen maailmanmestaruuden. Tämän lisäksi hän on ollut joukkueen apuvalmentajana.

Pelaajaurallaan Ducharme pääsi pelaamaan kuusi AHL-ottelua Cornwall Acesin riveissä ja teki näissä tehot 1+1. Muuten ura meni pelaten muun muassa Ranskan pääsarjassa.

Ducharme kävi neljä vuotta Yhdysvalloissa Vermontin yliopistoa. Pelaajana Vermontin yliopiston joukkueessa Ducharme teki 129 otteluun 148 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL