Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Minnesota Wild jysäytti pommin! – ostavat veteraanien sopimukset ulos

Suter ja Parise on ostettu ulos.
AOP

NHL-seura Minnesota Wild tiputti melkoisen pommin keskellä tiistaita, kun seura tiedotti ostaneensa sekä hyökkääjä Zach Parisen, että puolustaja Ryan Suterin ulos sopimuksistaan.

Parise ja Suter kirjoittivat 4. heinäkuuta 2012 identtiset 13 vuoden mittaiset sopimukset Wildin kanssa, ja näiden kokonaisarvo oli tasan 98 miljoonaa dollaria. Sopimuksia oli jäljellä vielä neljä vuotta ja sopimusten keskimääräinen palkka oli yhteensä reilu 15 miljoonaa dollaria.

Kummankin pelaajan ulososton myötä sopimukset tulevat vaikuttamaan Wildin palkkakattoon isosti seuraavan neljän vuoden ajan ja yhteensä seuraavat kahdeksan vuotta.

Ensi kaudella Wildin palkkakatosta syödään 4,74 miljoonaa dollaria tilaa. Kaudella 2022-23 12,74 miljoonaa dollaria, kausilla 2023-25 14,74 miljoonaa dollaria ja kausilla 2025-29 1,666 dollaria Capfriendly.com -sivuston mukaan.

– Zach ja Ryan ovat olleet merkittäviä palasia tätä organisaatiota ja sen menestystä viimeisen yhdeksän kauden aikana ja olemme olleet äärimmäisen kiitollisia heidän palveluksistaan organisaation eteen. Tässä on muutamia tekijöitä, mitkä johtivat siihen, että joudumme tekemään vaikean päätöksen ja ostamaan heidän sopimukset ulos. Suurin syy tähän on se, että saamme parannettua joukkuettamme, jotta voimme taistella Stanley Cupista, kertoi GM Bill Guerin joukkueen tiedotteessa.

Tulevaksi kaudeksi Wild teki helpotusta palkkakattoon noin kymmenen miljoonaa dollaria, eli joukkueella on mahdollisuus tehdä isoja hankintoja kesällä.

Huhuissa on jo pitkään pyörinyt se, että Parisen sopimus ostettaisiin ulos, mutta se, että Suter meni samalla oli suuri yllätys. Wild on kuitenkin tehnyt ison siirron, jotta tulevaisuudessa on paremmat mahdollisuudet menestyä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL