Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n hullut päivät alkamassa – vaihtokielto asettuu päälle perjantaina

NHL-fani kyltin kanssa.
AOP

NHL:ssä on vastikään saatu kausi päätökseen, mutta mielenkiintoiset ajat ovat jo ovella. Tämä kesä tarjoaa NHL:n seuraajille paljon mielenkiintoista asiaa, sillä ohjelmassa on Seattle Krakenin laajennusvaraustilaisuus, perään tulokkaiden varaustilaisuus ja heinäkuun viimeisellä viikolla alkaa NHL-pelaajien vapaat markkinat.

Alkaneella viikolla saatetaan nähdä todella monta mielenkiintoista siirtoa. Pelaajia on paljon erilaisissa huhuissa liikkumassa suuntaan jos toiseen. Osasyy tähän on huonot sopimukset tai riidat joukkueiden ja pelaajien välillä. Jotkut organisaatiot haluavat tehdä siirtoja, jotta voi suojata haluamiaan pelaajia eikä päästää ketään merkityksellistä pelaajaa ilmaiseksi Krakeniin.

Tiistai on viimeinen päivä, kun NHL-joukkueet saavat kysyä pelaajiltaan joilla on sopimuksessaan siirron estävä pykälä, että josko he haluaisivat luopua siitä tulevaan laajennusvaraustilaisuuteen.

Perjantaina pelaajien on viimeistään luovuttava näistä pykälistä ja pelaajia saa viimeisen kerran pistää NHL:n puolelta AHL:n eli kuuluisalle ”waivers-listalle”. Lauantaina joukkueiden täytyy luovuttaa suojauslistat NHL:lle ja samana päivänä myös alkaa pelaajien kauppaamiskielto.

Sunnuntaina suojauslistat tulevat julkisiksi kaikille ja Kraken voi aloittaa pelaajien kartoituksen kohti laajennusvaraustilaisuuteen. Itse laajennusvaraustilaisuus on ensi viikon keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa ja torstaina päättyy kauppakielto.

NHL:n lupaavimpien tulokkaiden varaustilaisuus alkaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa ensimmäisen kierroksen osalta ja loput kierrokset varataan lauantaina 24. heinäkuuta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL