Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vancouver Canucks suunnittelee lyhyitä sopimuksia nuorille tähdilleen

Pettersson ja Hughes on iso osa joukkueen tulevaisuutta.
AOP

NHL-seura Vancouver Canucks on todella haastavassa asemassa tällä hetkellä NHL:ssä palkkakaton ja pelaajien sopimusten suhteen. Joukkueella on tällä hetkellä vajaat 16 miljoonaa yhdysvaltain dollaria tilaa palkkakatossa, mutta sopimuksia täytyy tehdä merkittävästi lisää.

Joukkueella on pohdittavana kahden nuoren tähtipelaajan jatkosopimukset, sillä ruotsalaissentteri Elias Pettersson ja yhdysvaltalaispuolustaja Quinn Hughes ovat rajoitettuja vapaita agentteja tulevalle kaudelle.

Lisäksi joukkueesta sopimukset loppuu hyökkäyksestä muun muassa Brandon Sutterilta ja puolustuksesta Alexander Edleriltä sekä Travis Hamonicilta. Olli Juolevi on Hughesin ja Petterssonin tavoin rajoitettu vapaa agentti, ja suomalainen saanee todella edullisen jatkosopimuksen.

Tällä hetkellä kaikkien pelaajien ollessa terveenä Canucksilta puuttuu ykkös- ja kolmossentteri, sekä kolmoskentän vasen laitahyökkääjä kokoonpanosta. Näiden lisäksi ykköspari puolustuksesta sekä kolmosparin puolustaja.

Pettersson, Hughes ja Juolevi, kun saavat sopimukset, niin puolustus sekä kärkisentteri on suhteellisen hyvässä mallissa, mutta aukkoja on silti riittämiin.

Sportsnetin huipputoimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan Canucks neuvottelee lyhyistä jatkosopimuksista ykköspelaajien kanssa, mikä on varmasti niin pelaajien kuin seurankin kannalta fiksua. Petterssonin ja Hughesin palkoiksi voisi arvioida jotain 3,5 ja 5,5 miljoonan välissä kautta kohden.

Palkkakatto saattaa nousta ehkä kaudeksi 2024-25, joten kolmen vuoden mittainen siltasopimus mahdollistaisi sen, että palkkakaton noustessa tähtipelaajat saisivat tehdä kahdeksan vuoden jatkosopimukset todella isolla rahalla.

Nykyinen palkkakatto heiluu 81,5 miljoonan korvilla, mutta oletettavaa on, että tähän tulee jopa 15 miljoonan dollarin korotus, kun pelaajat saa velat maksettua omistajille ja korona aiheuttamat talousreijät on paikattu.

Kesä on Canucksin osalta joka tapauksessa mielenkiintoinen. Kokoonpanoon saattaa tulla isosti lisää palkkatilaa, mikäli Micheal Ferland ja Jay Beagle päätyvät loukkaantumisten kautta LTIR-listalle. Tämä toisi 6,5 miljoonaa heti lisää rahaa käytettäväksi.

Ruotsalaishyökkääjä Loui Eriksson ei todennäköisesti enää pelaa Canucksin paidassa peliäkään, vaikka sopimus on ensi kaudeksi kuuden miljoonan palkalla olemassa. Mikäli tämäkin sopimus poistuu Canucksilta, niin joukkueen tilanne helpottuu merkittävästi.

Lisäksi ensi kaudelle loppuu todella monen nykyisen pelaajan sopimus, joten tärkeintä olisi Canucksin kannalta päästä vain tämä kausi nätisti läpi, jotta ensi kesänä voi alkaa rakentamaan tulevaisuutta ihan uudella otteella.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL