Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL-legendalle jatkosopimus

Danis Zaripov on vaikea pideltävä.
AOP

KHL-joukkue Ak Bars Kazan tiedotti tehneensä vuoden mittaisen jatkosopimuksen laitahyökkääjä Danis Zaripovin kanssa. 40-vuotias hyökkääjä jatkaa vielä uraansa lumileopardien riveissä.

Venäläinen kiekkolegenda on voittanut käytännössä kaiken, mitä venäläinen pelaaja voi voittaa. Taiturimainen hyökkääjä on voittanut viisi Gagarin Cupia, kertaalleen Venäjän Superliigan mestaruuden, kolme MM-kultaa, yhden hopean sekä yhden pronssin.

Tsheljabinskista kotoisin oleva oikea laitahyökkääjä on aikuisurallaan edustanut vain kahta seuraa Venäjällä ja Ak Barsin lisäksi toinen on Metallurg Magnitogorsk.

Metallurgissa Zaripov painoi yhden kauden piste-ennätyksensä kaudella 2013-14, kun hyökkääjä paukutti 25 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä 53 otteluun. Zaripov oli sisäisen pistepörssin kolmas Jan Kovarin ja Sergei Mozyakinin jälkeen. Tuon kauden Metallurgia valmensi Mike Keenan ja kausi päättyi lopulta Gagarin Cupiin.

Zaripovin pelillistä antia voidaan jo hieman kyseenalaistaa, sillä taitavan hyökkääjän liike ei enää viime kaudella erityisen laadukasta ollut, mutta pelikäsitys ja syöttötaito on vertaansa vailla. Zaripovin sopimus on todennäköisesti edullinen Ak Barsille, joten hän toimii hyvänä kakkos-kolmoskentän laitahyökkääjänä runkosarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL