Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokereilla edessään mielenkiintoinen runkosarja – mukana yksi pidempi vierasreissu

Onko Lauri Marjamäellä syytä hymyyn neljännellä valmentajakaudellaan Jokereissa.
AOP - Emil Hansson

Helsingin Jokerit alkaa heinäkuun lopussa valmistautua uuteen KHL-kauteen, kun joukkueharjoitukset alkavat. Narripaidoilla on elokuussa luvassa viisi harjoitusottelua ja sen jälkeen Lauri Marjamäen suojateiden pitäisi olla valmiina kauden aloitukseen Ak Bars Kazanin vieraana toinen syyskuuta.

Jokerit avaa kauden kahdella vieraspelillä, kun Kazanista matka jatkuu naapurikaupunkiin Niznekamskiin Neftekhimikin vieraaksi. Ensimmäinen kotipeli on vuorossa maanantaina 6. syyskuuta Traktor Tsheljabinskia vastaan, mutta tämän jälkeen joukkue käy piipahtamassa Moskovassa, kun vastaan asettuu ensin Kunlun RedStar ja perään hallitseva mestari Avangard Omsk.

Jokereilla on ohjelmassa yhteensä kahdeksan perjantai-lauantai päiville asettuvaa kotipeliä. Näiden lisäksi neljä sunnuntaina pelattavaa kotipeliä. Ohjelma on kannattajille oikein mieluisa kotiotteluiden osalta.

Perjantai- ja lauantaipäiville osuu kotipelit muun muassa SKA Pietaria, Barys Nur-Sultania, TsSKA Moskovaa, Spartak Moskovaa ja Salavat Julajev Ufaa vastaan, joten kiekkoherkkua on Jokereiden ja KHL:n ystäville tarjolla Helsingissä parhaimpina pelipäivinä oikein rutkasti.

Jokereiden pisin vierasreissu osuu loka-marraskuun vaihteeseen, kun ensin torstaina 28.10 on peli Venäjän itärannikolla Amur Habarovskia vastaan. 30. päivä lauantaina Jokerit kohtaa Admiral Vladivostokin. Sieltä Jokerit siirtyy takaisin länttä kohti ja pelaa Sibir Novosibirskin vieraana maanantaina 1. marraskuuta. Novosibirskistä matka jatkuu Kazakstanin puolelle Nur-Sultaniin Barysia vastaan pelattavaan peliin keskiviikoksi.

Nur-Sultanista Jokerit lentänee kotiin, sillä seuraava vieraspeli on vuorossa vasta sunnuntaina 7. päivä marraskuuta Dinamo Riian vieraana, jonka jälkeen on Suomen EHT-turnaus. EHT:n jälkeen on vuorossa vieraspeli Moskovassa Dynamoa vastaan maanantaina 15. marraskuuta, jonka jälkeen Jokerit pelaa kaksi kotipeliä.

Olympialaisten jälkeen Jokereilla on jäljellä neljä ottelua runkosarjaa. Ensin vieraspelit TsSKA:ta ja HK Sotshia vastaan, ja runkosarja päättyy kotipeleihin Spartakia sekä Dynamoa vastaan. Viimeisillä kierroksilla todennäköisesti haetaan asetelmia pudotuspeleihin Jokereiden ja Moskovan isojen joukkueiden välille.

Runkosarjan aikana Jokerit pelaa neljä kertaa Lokomotiv Jaroslavlia, Dynamoa, Spartakia, SKA:ta ja TsSKA:ta vastaan. Muut joukkueet Jokerit kohtaa vain kahdesti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL