Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Canadiensin suomalaishyökkääjä: ”En halua puhua siitä ennen kuin pääsen kotiin”

Joel Armia on lunastanut paikkansa NHL:n ryminällä.
AOP

Montreal Canadiensin kausi päättyi vastikään Stanley Cup -finaaleissa 1-0 -tappioon Tampa Bay Lightningille ja samalla Lightning varmisti toisen mestaruuden putkeen.

Canadiensin riveissä pelasi menneellä kaudella yhteensä neljä suomalaista ja kolme näistä esiintyi vielä pudotuspeleissä, kun Jesperi Kotkaniemi, Artturi Lehkonen ja Joel Armia johdattivat joukkueensa aina Stanley Cup -finaaleihin asti.

Luonnollisestikin kaikille suomalaisille ja Canadiensin pelaajille tappio oli raskas. Lisäksi tilanne on hyvin suurella todennäköisyydellä se, että nämä kolme suomalaishyökkääjää eivät enää ensi kaudella yhdessä pelaa, sillä kaikki ovat ilman sopimusta tulevasta ja porilaishyökkääjä Armia on vapaa agentti.

Isokokoisen porilaislaitahyökkääjän kausi Canadiensin riveissä oli äärimmäisen vahva ja suomalaishyökkääjä on nyt lunastamassa niitä odotuksia, mitä hänelle luotiin, kun hyökkääjä varattiin NHL:n ykköskierroksella Buffalo Sabresin toimesta.

Menneellä kaudella runkosarjassa Armia iski 41 otteluun tehot 7+7. Parhaalla kaudellaan (2019-20) Armia on tehnyt Canadiensin riveissä 58 otteluun 3o tehopistettä. Pudotuspeleissä suomalainen oli huippuvireessä, sillä 21 otteluun syntyi teho 5+3 ja maaleista kaksi tuli alivoimalla.

Armian viimeisimmän sopimuksen arvo oli yhtä kautta kohti 2,6 miljoonaa dollaria. Palkankorotus on varmasti luvassa ja Canadiens ei välttämättä sitä pysty maksamaan. Sopimusneuvotteluja ei ole vielä käyty.

– Kerroin agentilleni, että en puhua siitä ennen kuin pääsen kotiin. En ole sulkemassa ovia mihinkään suuntaan, vakuutti Armia Canadiensin kauden päätöshaastatteluissa.

Armian uusi sopimus saattaa hyvinkin nousta jopa neljän vuoden mittaiseksi ja yhden kauden keskiansio 3,5-4,5 miljoonan dollarin väliin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL