Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Rangers kiinnitti syvyyshyökkääjän

Brett Howden on pelannut Rangersissa kolme kautta.
AOP

NHL:ssä New York Rangers on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Brett Howdenin kanssa. Kanadalaishyökkääjän uuden sopimuksen arvo on 885 tuhatta dollaria ja sopimus on yksisuuntainen.

Howden on pelannut urallaan kolmena kautena NHL:ää ja tehnyt 178 otteluun 49 tehopistettä. Viime kausi oli hyökkääjälle vaikea, sillä 42 otteluun syntyi vain seitsemän tehopistettä kolmoskentässä.

Calgarysta kotoisin oleva 23-vuotias hyökkääjä on alunperin Tampa Bay Lightningin ykköskierroksen varaus kesältä 2016. Howden ei ikinä kerinnyt Lightningissa debytoimaan, sillä hyökkääjä siirtyi osana isoa kauppaa Rangersin riveihin helmikuussa 2018, kun Ryan McDonagh ja J.T. Miller siirtyivät mestaruutta tavoittelevaan Lightningiin.

Howdenin kanssa samassa kaupassa Rangersiin päätyivät Vladislav Namestnikov, Libor Hajek ja kaksi varausvuoroa, joista toinen oli ykköskierroksen varausvuoro ja toinen kakkoskierroksen varausvuoro.

Lightning ei saavuttanut mestaruuksia vielä kausilla 2018 ja 2019, mutta sittemmin on kaksi mestaruutta tullut putkeen, johon isona osasyynä on ollut hyökkääjä Miller, jonka Lightning kauppasi Vancouver Canucksiin vaihdossa ykköskierroksen varausvuoroon, jolla joukkue hankki Barcley Goodrown, joka oli merkittävä palanen Lightningin joukkuetta kahdessa mestaruudessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL