Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattle Krakenin valmennusjohto täydentyi – ”Hienoa saada kaksi kyvykästä valmentajaa ryhmään”

Jay Leach valmensi DEL-liigassa aikoinaan.
AOP

NHL:n uusi organisaatio Seattle Kraken on vahvistanut valmennusjohtoaan kahdella apuvalmentajalla. Dave Hakstolin seuraan liittyy Paul McFarland ja Jay Leach.

Leach siirtyy Krakeniin toimittuaan kaudesta 2017-18 alkaen Providence Bruinsin apuvalmentajana. McFarland vietti vuoden OHL:ssä Kingston Frontenacsin päävalmentajana, mutta palaa nyt NHL:n. McFarland siirtyi OHL:n Toronto Maple Leafsista.

– Me olemme todella innoissamme. Hienoa saada kaksi kyvykästä valmentajaa ryhmään, kommentoi Hakstol Krakenin nettisivuilla.

– Paulin työmoraali ja tapa keskustella pelaajien kanssa on loistavalla tasolla. Jay tuo paljon johtajuutta ja on kasvava kyky NHL:n valmentajahierarkiassa, kehui Hakstol.

Hakstol nimettiin pari viikkoa sitten Krakenin päävalmentajaksi. McFarland hoitaa valmennusryhmässä hyökkäyksen sekä ylivoimapelin, kun Leachin tehtävänä on hoitaa puolustus- ja alivoimapeli. Leachilla on takanaan 70 ottelun mittainen NHL-ura puolustajana ja hän on auttanut Bruinsin organisaatiossa muun muassa Charlie McAvoyta, Jeremy Lauzonia ja Connor Cliftonia kehittymään urillaan.

McFarlandilta ja Hakstolilta löytyy yhteistä historiaa, sillä he toimivat sekä Mike Babcockin, että Sheldon Keefen apuvalmentajina Leafsissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL