Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Wild jatkosopimukseen syvyyshyökkääjän kanssa

Nick Bjugstad iski NHL:n pudotuspeleissä hienon maalin Vegasia vastaan.
AOP

NHL-organisaatio Minnesota Wild on riehunut jälleen sopimusrintamalla. GM Bill Guerin sorvasi hyökkääjä Nick Bjugstadin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen jonka arvo on 900 tuhatta yhdysvaltain dollaria.

Minneapolisista kotoisin oleva Bjugstad on 28-vuotias oikealta laukova hyökkääjä, joka on aikoinaan Florida Panthersin ykköskierroksen varaus kesältä 2010. Bjugstad on parhaalla kaudellaan Panthersissa iskenyt 49 pistettä 82 otteluun, mutta viimeisen kolmen kauden aikana on syntynyt vain 45 tehopistettä hyökkääjän edustaessa Pittsburgh Penguinsia, Panthersia ja Wildia.

Bjugstad kokee roiman palkan alennuksen uuden sopimuksen muodossa, sillä edellinen sopimus oli kuuden vuoden mittainen ja siinä hyökkääjän vuosittainen keskiansio oli 4,1 miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Oletettavaa on, että mikäli Bjugstadin pelit eivät ensi kaudella kulje, niin pelaajalla saattaa olla lähtö joko AHL:n puolelle tai eurooppaan.

Wildilla on Bjugstadin sopimuksen jälkeen vielä palkkakatossa vajaat 16 miljoonaa tilaa ja ilman sopimusta hyökkääjistä ovat Kevin Fiala, Marcus Johansson, Nick Bonino sekä Kirill Kaprizov.

Johansson siirtynee vapaana agenttina toisaalle, mutta Bonino saattaa saada uuden sopimuksen, mikäli dollarit sopivat Wildin kuvioihin. Fiala ja Kaprizov syövät palkkakatosta leijonan osan

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL