Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Ruotsalaishyökkääjällä tilipäivä: Solmi 42 miljoonan dollarin sopimuksen Minnesota Wildin kanssa

Eriksson Ek solmi Minnetosan kanssa 42 miljoonan dollarin jatkosopimuksen
AOP

Joel Eriksson Ek on solminut Minnesota Wildin kanssa kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen. Sopimuksen arvo on peräti 42 miljoonaa dollaria.

Eriksson Ek on Minnesotan ykköskierroksen varaus vuodelta 2015. Ruotsalainen varattiin NHL:ään numerolla 20. Viimeiset pari kautta hyvin pelannut 24-vuotias hyökkääjä pelasi tällä kaudella itsensä läpi. Runkosarjan 56 ottelussa kertyi hienot tehot 19+11=30. Aloituksia nuorukainen napsi varsin tasaisella 47,1% varmuudella.

-Tietysti haluan olla täällä (Minnesotassa). Minusta on melko selvää, että pidän täällä pelaamisesta. Olen ollut täällä jo neljä vuotta, ja se on ollut enemmän kuin hienoa. Fanit, kaupunki ja kaikki joukkueessa ovat mahtava, kommentoi Eriksson Ek.

Hienon kauden kruunasi uunituore sopimus. Eriksson Ek nostaa vuosipalkkansa peräti 5,25 miljoonaan dollariin. Koko urallaan hyökkääjä on tehnyt Minnesota Wildin paidassa 96 tehopistettä (43+56) pelaamassaan 266 ottelussa. Ruotsalaisen uusi sopimus yltää aina kaudelle 2028-29 asti.

-Suurin prioriteettimme on Kaprizovin (Kiril), Ekin ja Kevin Fialan sopimusten allekirjoittaminen. Näemme, että nuo kaverit ovat täällä vielä pitkään. He ovat osa tätä järjestöä sekä joukkuettamme. Sen huomaa jäällä. He ovat nuoria pelaajia, mutta heidän toiminta tiimimme johtajina on antanut joukkueelle paljon – sekä kentällä, että sen ulkopuolella, kommentoi puolestaan Wildin GM Bill Guerin.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä NHL.com.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL