Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maple Leafsin tähtilaituri testannee vapaiden pelaajien markkinat

Zach Hyman kiinnostaa markkinoilla.
AOP

Toronto Maple Leafs on palkkakattonsa kanssa jälleen ongelmissa, sillä joukkueella on vain reilut kymmenen miljonaa vapaata tilaa, eikä Leafsilla ole kuin 11 hyökkääjää, viisi puolustajaa ja yksi maalivahti sopimuksessa kiinni ensi kaudeksi.

Yksi merkittävistä pelaajista Leafsin kannalta on Zach Hyman, jonka sopimus päättyy tähän kauteen ja mikäli Hymanille ei sorvata uutta sopimusta ennen heinäkuun 28. päivää tulee hänestä vapaa pelaaja tekemään sopimuksen mihin tahansa joukkueeseen.

Torontosta kotoisin oleva 29-vuotias laitahyökkääjä on ollut viimeiset kaksi kolme vuotta yksi Leafsin parhaista hyökkääjistä. Edellisen sopimuksen keskimääräinen arvo yhdelle kaudelle oli 2,25 miljoonaa dollaria, mutta varmaa on, että viimeiseen neljään kauteen 151 pistettä tehnyt Hyman saa yli kaksinkertaistaa pyyntinsä uuteen sopimukseen.

Tällä hetkellä oletus on se, että Hymanin ja Leafsin johdon väliset neuvottelut ovat jäässä, eikä Leafs ole valmis ilmeisimmin maksamaan Hymanin pyyntöä.

– Kuulostaa siltä, että hän menee vapaille markkinoille. Olen kuullut, että Hymanin taustaryhmä ja Leafsin toimisto ovat neuvotteluissa todella kaukana toisistaan, kommentoi Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman jutussaan.

Mikäli Leafs maksaisi antaisi esimerkiksi viiden vuoden mittaisen sopimuksen kausi arvoltaan viisi miljoonaa dollaria, niin joukkueella olisi käytettävissä vain reilut viisi miljoonaa kakkosmaalivahdin, puolustaja Travis Dermottin ja mahdollisesti kahden hyökkääjän hankkimiseen. Tämä on ehdottomasti liian vähän.

Hyman on NHL:ssä hyökkääjä, joka kiinnostaa tasan tarkkaan jokaista joukkuetta ja etenkin niitä, jotka haluavat hyökkäykseensä viimeisen palasen taistellakseen Stanley Cupista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL