Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtipuolustajan ura tullut tuulisessa kaupungissa päätökseen?

Duncan Keith on ollut todella iso osa Chicago Blackhawksin menestystä.
AOP

Chicago Blackhawksin ympärillä on tuullut kovaa viime päivinä. Hyviä ja huonoja uutisia on riittänyt, mutta tuorein uutinen on todella mielenkiintoinen, sillä Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman tietää kertoa, että Blackhawks olisi kaupittelemassa pitkäaikaista luottopuolustajaansa Duncan Keithia läntiseen osaan Yhdysvaltoja tai Kanadaa.

Kanadalaisen, kaiken voittaneen puolustajan kaupaksi päätyminen on tietenkin puolustajan itsensä haluama juttu, sillä 37-vuotiaan sopimuksessa on täysi siirron estävä pykälä, joten Blackhawks ei ilman Keithin lupaa tee yhtään mitään.

Winnipegistä kotoisin olevalla Keithillä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä joka on allekirjoitettu joulukuussa 2009. Tuolloin Keith teki joukkueen kanssa 13 vuoden mittaisen sopimuksen joka oli parhaimmillaan todella edullinen Blackhawksille ja mahdollisti kaksi mestaruutta kolmen vuoden sisään 2010-luvun puolivälissä. Keithin sopimuksen keskimääräinen vuosiansio on 5,3 miljoonaa dollaria.

Viime kaudella Keith pelasi runkosarjassa 54 ottelua ja teki näissä 15 tehopistettä. Peliaikaa puolustajalle kertyi selkeästi eniten, eli keskimäärin 23.25 minuuttia ottelua kohden.

Takavuosien vireessä kanadalainen ei enää ole, mutta Keith olisi varmasti toimiva palanen jossain Stanley Cupia tavoittelevassa joukkueessa. Keith nousisi arvoonsa, mikäli peliaikaa tulisi noin kolmesta viiteen minuuttia vähemmän ottelua kohden ja lähtökohtainen pelipaikka olisi kakkosparissa.

Esimerkiksi Edmonton Oilersiin Keith olisi loistava vahvistus puolustukseen ja näyttäisi etenkin vahvaa esimerkkiä organisaation nuorille, kasvaville puolustajille.

GM Stan Bowmanin hintapyyntö Keithistä ei voi kuitenkaan olla päätä huimaava. Mahdollisesti ykköskierroksen varausvuoro tai alempien kierroksien varausvuoro ja jonkin lupaavan pelaajan oikeudet.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL