Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Norris Trophy suuryllättäjälle – ”On paljon ihmisiä joille jakaa kiitosta”

Adam Fox on iso osa Rangersin tulevaisuutta.
AOP

NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavan palkinnon kolmena finalistina tällä kaudella oli Tampa Bay Lightningin Victor Hedman, New York Rangersin Adam Fox ja Colorado Avalanchen Cale Makar.

Norris Trophy päätyi tällä kertaa hieman yllättäen Makarin ja Hedmanin ohi Rangers-puolustaja Foxille, joka voitti palkinnon ensimmäistä kertaa urallaan. Äänestyksessä toiseksi tuli Makar ja kolmanneksi hallitseva mestari Hedman.

Fox keräsi NHL:n runkosarjassa toiseksi eniten tehopisteitä iskien viisi maalia ja yhteensä 47 tehopistettä. Puolustajien pistepörssin voitti Edmonton Oilersin Tyson Barrie, joka teki yhden pisteen enemmän.

55 otteluun Foxin tehotilasto oli +19 ja puolustaja pelasi lähes 25 minuuttia ottelua kohden. Se oli reilusti enemmän kuin Jacob Trouballa, joka keräsi toiseksi eniten peliaikaa (21.29min/peli).

– On paljon ihmisiä joille jakaa kiitosta matkallani kohti NHL:ää. Nuorisovalmentajat, taitovalmentajat, luisteluvalmentajat ja oikeastaan kaikki, jotka auttoivat minua pääsemään tähän pisteeseen. Tietysti Rangers-organisaatiota täytyy kiittää, kun ovat antaneet minun pelata ja tarjonneet mahdollisuuden. Kiittää täytyy tietysti joukkuekavereita, sillä ilman heitä tämä ei olisi ollut mahdollista, kertoi Fox NHL.comin tiedotteessa.

– Tiedän, että ihmiset pitävät minua hyökkäävänä puolustajana, mutta haluan olla enemmän myös puolustava puolustaja. Tällä kaudella sain paljon luottoa esimerkiksi alivoimalla, joten olin jäällä paljon myös puolustavassa roolissa ja uskon, että se auttoi minua. Yritän pelata aina hyvää jääkiekkoa ja auttaa joukkuettani voittoon. Luulen, että näin tehdessä myös tulee menestystä yksilönä, ja joukkueena, päätti Fox.

Rangers jäi ulos pudotuspeleistä, mutta joukkueessa on valtavasti potentiaalia ja uuden päävalmentajan Gerard Gallantin myötä myös todella laadukas pelitapa ensi kaudeksi.

– Seuraava tavoite on saavuttaa menestystä joukkueena. Rangersia, yhtä NHL:n parhaista organisaatioista on kunnia edustaa. Meillä on paljon hyviä, nuoria palasia joukkue täynnä ja uskon, että yhteinen menestys auttaa kaikkia pelaajia eteenpäin.

Foxilla on ensi kausi vielä tulokassopimusta jäljellä, jonka jälkeen pelaajalle koittaa todella iso tilipäivä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL