Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maple Leafsin kokeneelle hyökkääjälle jatkosopimus

Wayne Simmonds on roolipelaaja Leafsissa.
AOP

Toronto Maple Leafsin riveihin kaudeksi 2020-21 siirtynyt laitahyökkääjä Wayne Simmonds on tehnyt joukkueen kanssa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

32-vuotias Simmonds teki todella seuraystävällisen sopimuksen Leafsin kanssa, sillä kanadalainen tienaa kaudesta keskimäärin 900 tuhatta dollaria. Simmonds tienasi toki aikoinaan lähes 24 miljoonaa dollaria kuuden vuoden sopimuksellaan Flyersiin, joten pelatakseen Leafsin riveissä voi antaa hieman alennusta.

Päättynyt kausi neloskentässä pääasiassa viilettäneelle hyökkääjälle oli tilastollisesti heikko. 38 otteluun syntyi seitsemän maalia ja yhdeksän tehopistettä. Pudotuspeleissä Simmonds pelasi kaikki joukkueen seitsemän ottelua ja antoi näissä yhden maalisyötön.

Pudotuspeleissä Ontariosta kotoisin oleva entinen kuudennen kierroksen NHL-varaus muodosti neloskentän yhdessä Joe Thorntonin ja Jason Spezzan kanssa.

13 kauden mittaisen NHL-uransa aikana Simmonds on edustanut kuutta eri NHL-seuraa. Leafsin ja Flyersin lisäksi Simmonds on edustanut hänet varaamaa Los Angeles Kingsiä, Nashville Predatorsia, Buffalo Sabresia ja New Jersey Devilsiä.

Hyökkääjällä on toistaiseksi koossa 947 runkosarjaottelua ja näissä on syntynyt 508 tehopistettä. Mikäli hyökkääjällä riittää terveyttä, niin tuhannen NHL-pelin kunniaksi annettava hopeinen maila päätyy ennen pitkää Simmondsin käsiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL