Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Avalanche jatkosopimukseen ruotsalaismaalivahtinsa kanssa

Jonas Johansson oli hyvä hankinta Avalanchelta.
AOP

Colorado Avalanche on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen ruotsalaismaalivahti Jonas Johanssonin kanssa.

Gävlestä kotoisin oleva 25-vuotias maalivahti siirtyi kesken kauden 2020-21 Buffalo Sabresista Avalancheen ja pelasi runkosarjassa yhteensä kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 91,3. Seitsemästä aloitetusta ottelusta viisi päättyi voittoon.

Kaupassa Avalanche maksoi Sabresille kuudennen kierroksen varausoikeuden tulevan kesän varaustilaisuuteen.

Johanssonin uuden sopimuksen arvo on 750 tuhatta dollaria. Palkka NHL:n puolella 75o tuhatta ja AHL:n puolella 300 tuhatta dollaria.

Ruotsalainen on Sabresin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2014. Sabresia Johansson edusti urallaan 13 ottelussa. Kaudesta 2016-17 alkaen maalivahti on pelannut pääsääntöisesti AHL:ssä ja ECHL:ssä paria NHL-komennusta lukuunottamatta.

Avalanchella on sopimusteknisesti mielenkiintoinen kesä tulossa, sillä tällä hetkellä joukkueella on vain kaksi maalivahtia sopimuksessa kiinni ensi kauteen ja muun muassa Vezina-kisassa kolmanneksi tullut saksalaismaalivahti Philipp Grubauer on vapaa agentti heinäkuun 28. päivä, mikäli uutta sopimusta joukkue ei saksalaisen kanssa saa aikaiseksi.

Hyökkäyksestä kapteeni Gabriel Landeskog on ilman sopimusta ja puolustuksesta supertähti Cale Makar. Makarin kanssa uutta sopimusta voi neuvotella heinäkuun lopun ylikin, mutta mikäli Landeskogin kanssa uusi sopimus ei ennen heinäkuun 28. päivää mennessä voimassa, tulee ruotsalaislaiturista vapaa pelaaja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL