Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Don Granatosta Buffalo Sabresin päävalmentaja

Don Granato on hyvä kehittämään nuoria pelaajia.
AOP

Buffalo Sabres tiedotti tehneensä loppukauden 2020-21 ajan joukkueen päävalmentajana toimineen Don Granaton kanssa virallisen päävalmentajasopimuksen. Granato otti kesken kauden potkut saaneen Ralph Kruegerin paikan joukkueen väliaikaisena päävalmentajana, mutta nyt hänet on nimitetty organisaation 20. viralliseksi päävalmentajaksi.

Granato valmensi Sabresia runkosarjan 28 viimeisessä ottelussa. Tuona aikana pelaajista Dylan Cozens, Casey Mittelstadt ja Tage Thompson ottivat askelia eteenpäin pelaajina. Granaton alaisuudessa Sabres pelasi todella energistä jääkiekkoa, joten lähtökohdat tulevaisuudelle pitäisi olla hyvät.

53-vuotias Granato tuli Sabresiin apuvalmentajaksi kaudelle 2019-20. Sitä ennen yhdysvaltalainen toimi kahden kauden ajan Chicago Blackhawksissa apuvalmentajana.

Granatolta löytyy kokemusta päävalmentajan paikalta AHL:stä, USHL:stä, NCAA:sta ja nuorten maajoukkueista. Lisäksi Granato on toiminut Vancouver Canucksin ja Toronto Maple Leafsin kykyjenetsijänä.Don Granatosta Buffalo Sabresin päävalmentaja

Granaton toimiessa päävalmentajana Yhdysvaltain nuorten pelaajien kehitysohjelmassa tämän kävi läpi muun muassa Jack Eichel, Noah Hanifin, Quinn Hughes, Auston Matthews, Charlie McAvoy, Matthew Tkachuk ja Zach Werenski.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL