Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Syvä materiaali ja loistava ylivoima Lightningin aseena

Tampa Baylla riittää pelaajia moneen lähtöön.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit käynnistyy varhain tiistai-aamuna Suomen aikaa Tampa Bayssa, kun Lightning ja Montreal Canadiens aloittavat taistelun urheilumaailman himotuimmasta palkinnosta.

Lightning lähtee kotiedulla ja hallitsevana mestarina ottelusarjaan. Joukkueella on omasta takaa tutut vahvuudet, sillä joukkueesta löytyy läjäpäin taitoa hyökkäyksestä, todella vahva puolustus ja viimeisenä lukkona yksi maailman parhaista maalivahdeista, Andrei Vasilevskiy.

Näissä pudotuspeleissä Lightning on ollut äärimmäisen vaarallinen ylivoimalla. Kun joukkue sai pudotuspeleihin takaisin koko runkosarjan lonkkaleikkauksen takia sivussa olleen Nikita Kucherovin alkoi välittömästi hallitsevan mestarin pakkopeli toimia. Kucherov muodostaa yhdessä Victor Hedmanin, Steven Stamkosin, Alex Killornin ja Brayden Pointin kanssa tappavan vaarallisen ylivoiman, joka on viljellyt tuhoa.

Ylivoimasta ei tee vaarallista yksin se, että siinä on todella hyviä pelaajia, vaan enemmänkin se, että jokaisessa suunnassa on laukaisu-uhka ja vastustaja ei mitenkään voi pelata kaikkia pois. Kucherov, Point ja Hedman ovat parhaimmillaan näyttäneet oikealla puolella niin taiturimaisia syöttösommitelmia, että kukaan ei ikimaailmassa pystyisi niihin vastaamaan.

Kovan kärkiosaamisen lisäksi Lightningin syvyys on hyökkäyksessä ja toki myös puolustuksessa aivan älytöntä. Kolmos- ja nelossenttereinä joukkueessa ovat Yanni Gourde sekä Tyler Johnson. Johnson pelannee viimeisiä pelejään Lightningin paidassa ja on valunut hierarkiassa alaspäin ihan luonnollisista syistä. Gourde on äärettömän laadukas kolmosen keskellä ja muodostaa äärettömän laadukkaan kolmoskentän yhdessä Blake Colemanin ja Barcley Goodrown kanssa. Tämä kenttä käytännössä mahdollisti Stanley Cupin joukkueelle viime kesänä.

Puolustuksessa Hedmanin takana kakkosparissa on todellinen vastustajien kauhu, kun Ryan McDonagh ja Erik Cernak eliminoi vastustajien hyökkäyksiä kovalla prosentilla. Kolmosparista löytyy taitava venäläispuolustaja Mikhail Sergachev ja hänen rinnaltaan käytännössä kaiken nähnyt David Savard, joka oli joukkueen ainut hankinta siirtojen takarajalla.

Monessakin suhteessa Tampa Bay Lightning on lähellä täydellistä joukkuetta, joka pystyy vastaamaan moneen erilaiseen vaatimukseen pelin sisällä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL