Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -finaalit alkaa: Näin Tampa Bay Lightning on kasattu!

Tampa Bay Lightning juhli pääsyä Stanley Cup -finaaleihin.
AOP

Tampa Bay Lightning on ollut käytännössä viimeiset neljästä kuuteen vuotta yksi NHL:n parhaista joukkueista. Lightning kävi maistamassa tappion karvasta kalkkia kesällä 2015, kun joukkue taipui Chicago Blackhawksille voitoin 4-2 -finaaleissa ja tämänkin jälkeen on tullut nöyryyttäviä tappioita muun muassa ensimmäiseltä kierrokselta suora 4-0 -tappio Columbus Blue Jacketsille ja konferenssifinaaleissa seitsemännen pelin jälkeen Washington Capitalsille.

Nyt GM Julien BriseBoisin johtama joukkue on toisena vuotena putkeen Stanley Cup -finaaleissa ja hakee samalla toista mestaruutta nimiinsä. Lightningin rakentamisesta pääkunnia kuuluu toki nykyiselle Detroit Red Wingsin GM Steve Yzermanille, mutta BriseBois on ollut tekemässä voittamiseen vaadittuja viimeisiä kauppoja.

Maalivahdit

Stanley Cup -finaalien 2015 jälkeen Tampassa valta pitkälti vaihtui, kun Ben Bishopia tuli kirittämään oma ykköskierroksen varaus superlahjakas venäläinen Andrei Vasilevskiy, joka on kehittynyt lopulta yhdeksi NHL:n parhaista maalivahdeista. Kakkosmaalivahtina toimii Curtis McElhinney, joka on hoitanut vähäiset tehtävänsä todella hyvällä tavalla. McElhinney tuli joukkueeseen vapailta markkinoilta.

Puolustajat

Joukkueen tärkein puolustaja ja ehkäpä koko maailman paras puolustaja Victor Hedman on nykyisestä joukkueesta ainut oma varaus, mitä tulee puolustajiin. Ryan McDonagh, Mikhail Sergachev, Erik Cernak ja David Savard ovat tulleet joukkueeseen eri kaupoilla. Sergachev tuli Stanley Cup -vastustaja Montreal Canadiensista vaihdossa hyökkääjä Jonathan Drouiniin, joka ei pelaa näissä pudotuspeleissä.

Jan Rutta ja vähälle peliajalle jäänyt Luke Schenn ovat vapailta markkinoilta haalittuja täytepelaajia.

Hyökkäys

Mikäli puolustukseen ei löydy omia varauksia, niin hyökkäykseen löytyy sitäkin enemmän. Steven Stamkos, Nikita Kucherov, Brayden Point, Anthony Cirelli, Ondrej Palat, Alex Killorn ja Ross Colton. Näistä jokainen pelaaja on Lightningin varaustilaisuudesta itselleen huutama.

Vapailta markkinoilta joukkue on haalinut jo uransa ehtoopuolelle kääntyneen Tyler Johnsonin, loistavan kolmossentteri Yanni Gourden ja kokeneen Patrick Maroonin. Erilaisilla kaupoilla viime vuonna BriseBois hankki viimeiset lenkit Stanley Cupin voittamiseen, kun Blake Coleman ja Barcley Goodrow saapuivat Floridan aurinkoon vaihdossa ykköskierroksen varausvuoroihin.

Kolmesta kärkikentästä kuusi yhdeksästä mahdollisesta pelaajasta on varattu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL