Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carey Price ja terävät vastaiskut Canadiensin oljenkorsina Lightningia vastaan

Pricella pysyy katse tiukasti kiekossa.
AOP

Montreal Canadiens aloittaa ensi kertaa sitten vuoden 1993 Stanley Cup -finaalit Tampa Bay Lightningia vastaan varhain tiistai-aamuna Suomen aikaa. Lightningilla on kotietu ottelusarjaan lähdettäessä, mutta Canadiens on kääntänyt kolme aiempaakin sarjaa aloittaen vieraista.

Läpi NHL-kauden on ollut keskustelua siitä, että mikä divisioona neljästä on paras ja mikä huonoin, kun joukkueet pelasivat vain oman divisioonansa joukkueita vastaan. Canadiens pelasi Kanadan divisioonassa ja monet vääräleuat ovat huudelleet läpi kauden, että kyseinen divisioona on ollut todella heikko ja sieltä ei pitäisi päästä Stanley Cup -finaaleihin.

No, toisin kävi ja Montreal Canadiens pudotti ensin altavastaajana Toronto Maple Leafsin, sitten Winnipeg Jetsin ja välierävaiheessa Vegas Golden Knightsin. Jokaisessa ottelusarjassa oli sama kaava, Canadiens puolusti tiukasti ja luotti maalivahti Carey Pricen koppeihin, ja mikäli tuli paikka iskeä nopeasti vastaan, niin joukkue hyökkäsi.

Dominique Ducharme on saanut jatkettua loistavasti kesken kauden potkut saaneen Claude Julienin identiteettiä joukkueessa ja tämä on toiminut erittäin hyvin.

Pudotuspelien alkuvaiheissa Canadiensin ylivoima oli kovin saamatonta, mutta lopulta se on noussut yli 20 prosentin. Alivoima sen sijaan on ollut äärimmäisen hyvää, sillä alivoimaprosentti on yli 90 ja joukkue on tehnyt alivoimalla enemmän maaleja kuin päästänyt. Se on todella kova meriitti pudotuspeleissä.

Lisäksi kova tilastollinen fakta on se, että maalivahti Price on torjunut todella kovalla tasolla Canadiensin maalilla. Canadiensin voitto tilasto on 11-0, kun joukkue on onnistunut tekemään vähintään kaksi maalia. 12. voitto on tullut 1-0 -lukemin. Se kertoo siitä, että Price on maalivahti, joka antaa kirjaimellisesti joukkueelleen mahdollisuuden jokaisena iltana voittoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL