Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -finaalit alkaa: Näin Montreal Canadiens on kasattu!

Montreal Canadiens juhli Stanley Cup -finaaleihin pääsyä.
AOP

Montreal Canadiens on ollut eräänlaisessa aaltoliikkeessä koko 2010- ja 2020-luvun. Joukkueessa on ollut paljon hyviä pelaajia, mutta terävin kärki on puuttunut, jotta joukkue olisi voinut menestyä.

Viime kausina GM Marc Bergevin on onnistunut rakentamaan Canadiensiin identiteetin ja siihen identiteettiin sopivat pelaajat. Tässä jutussa käydään läpi, miten Stanley Cup -finaaleihin edennyt joukkue on rakentunut.

Maalivahdit

Carey Price on organisaation kruunun jalokivi. Kesän 2005 ykköskierroksen varaus on ollut organisaation kantava voima jo useamman kauden ajan ja nämäkin pudotuspelit sen vanhan lauseen todistaa, eli mikäli Price ei ole parhaimmillaan, Canadiensilla ei ole mahdollisuuksia. Kakkosmaalivahti Jake Allen saapui kaupassa St. Louis Bluesista Montrealiin.

Puolustajat

Bergevin jysäytti jokunen vuosi sitten näinä päivinä pommin kaupattuaan päittäin P.K. Subbanin Shea Weberiin. Se oli jälkikäteen katsottuna hieno veto, sillä Weberistä on tullut Canadiensin puolustuksen kulmakivi, kapteeni ja johtohahmo. Puolustuksen tärkeistä palasista Jeff Petry, Joel Edmundson, Jon Merrill ja Brett Kulak ovat tulleet myös erilaisissa kaupoissa joukkueeseen. Weberin pakkipari Ben Chiarot on vapailta markkinoilta kaapattu pelaaja. Vain kahdessa pudotuspelissä pelannut Alexander Romanov on oma varaus.

Hyökkääjät

Hyökkääjistä merkittävämmät pelaajat ovat tulleet varausten kautta ja luoneet runkon. Näihin pelaajiin lukeutuu Brendan Gallagher, Artturi Lehkonen, Jesperi Kotkaniemi ja Cole Caufield. Erilaisilla kaupoilla joukkue on saanut riveihinsä kärkisentterit Philip Danaultin ja Nick Suzukin. Lisäksi kaupoilla on joukkue saanut Eric Staalin, Joel Armian ja Josh Andersonin kaltaiset syvyyspelaajat haalittua joukkueeseen. Vapailta markkinoilta Bergevin on poiminut täsmäaseet Tyler Toffolin ja Corey Perryn Canadiensiin.

Joukkueen pelaavasta kokoonpanosta on vain viisi pelaajaa omia varauksia, mutta omilla varauksilla kuten Max Pacioretty aikoinaan oli on joukkue onnistunut hankkimaan Suzukin kaltaisia pelaajia. Myös puolustaja Subban oli oma varaus, jolla oli mahdollista hankkia Weber.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL