Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegasissa tehtävä isoja ratkaisuja – tasapaksuus uhkaa kestomenestyjää

Vegasissa on paljon laadukkaita pelaajia.
AOP

Vegas Golden Knightsin kausi päättyi toisena kautena putkeen NHL:n välierävaiheeseen. Tällä kertaa Montreal Canadiens oli vahvempi voitoin 4-2 ja matkasi Stanley Cup -finaaleihin Tampa Bay Lightningia vastaan. Viime vuonna Dallas Stars teki saman tempun Golden Knightsille.

Vasta neljännen NHL-kauden maaliin saanut tuore laajennusjoukkue on ajautunut yllättävän nopeasti äärimmäisen vaikeaan tilanteeseen. Joukkueessa on paljon laadukkaita pelaajia, mutta terävimmän kärjen pelaajat puuttuvat.

Golden Knights maksaa suhteessa palkkakattoon liian suurta palkkaa laadukkaille tai jopa keskinkertaisille pelaajille. Koronapandemian aiheuttama taloudellinen isku NHL:n pitää palkkakaton paikallaan useamman kauden eikä laskelmien mukaisia nousuja ole tullut ja se taas johtaa siihen, että GM:en kädet ovat vahvasti sidotut.

Golden Knightsia tämä satuttaa isosti, sillä lähes jokaisella kaudella NHL:n talous on kasvanut niin, että palkkakatto on kokenut nousua yhden pelaajan verran. Nyt joukkue näyttää siltä, että siellä on kaikki eväät olla hyvä joukkue, kuten he ovat sen todistaneetkin, mutta Stanley Cupin voittamiseen ei yksinkertaisesti taso riitä.

Tulevalle kaudelle ilman sopimusta on hyökkääjistä Tomas Nosek ja Mattias Janmark. Puolustajista ilman sopimusta on Alec Martinez. Palkkakatossa on tilaa reilu kuusi miljoonaa dollaria ja hyökkäyksestä 11 pelaajalla on sopimus, ja puolustuksesta viidellä pelaajalla.

Joukkueen tilannetta helpottaisi melkoisasti se jos keskushyökkääjät Cody Glass ja Peyton Krebs pystyisivät nousemaan potentiaalinsa ylätasolle ensi kaudella. Lisäksi yliopistossa hirmutehoja paukuttanut laitahyökkääjä Jack Duganiin on odotuksia. Puolustuksesta Dylan Coghlan ja Kaedan Korczak voisivat helpottaa joukkueen rakennusta melkoisesti mikäli he pystyvät ottamaan stepit NHL:n.

Etenkin keskikaistalle joukkue tarvitsee vahvistusta, sillä tämä kesä antoi viimeisen sineetin sille, että Chandler Stephenson ja William Karlsson ovat riittämättömiä kärkisenttereiden rooliin, mikäli joukkue haluaa taistella mestaruudesta. Karlsson on hyvä kahdensuunnan sentteri ja loistava kakkoskentän keskellä, mutta Stephenson on yksinkertaisesti liian tasapaksu.

Joukkueen tulisi kesällä päästä eroon Marc-Andre Fleuryn sopimuksesta ja mahdollisesti kaupata joko Reilly Smith tai Jonathan Marchessault hyökkäyksestä, niin joukkue saisi lisää tilaa palkkakattoon, ja hankittua vahvistuksia joukkueeseen tärkeimmille pelipaikoille.

Muutoksia on joka tapauksessa tultava.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL