Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtimaalivahti haluaisi jatkaa kasinokaupungissa

Marc-Andre Fleury on kolminkertainen Stanley Cup -voittaja.
AOP

Vegas Golden Knightsin neljäs NHL-kausi päättyi pettymykseen, kun joukkue taipui Montreal Canadiensille NHL:n pudotuspelien välierävaiheessa voitoin 4-2. Canadiens matkasi Stanley Cup -finaaleihin Tampa Bay Lightningia vastaan ja Golden Knightsille koitui sama kohtalo kuin edelliselläkin kaudella, eli joukkue tippui kolmannella kierroksella pois kannujahdista.

Golden Knightsin historia NHL:ssä on äärimmäisen lyhyt, mutta koko historian merkittävin pelaaja maalivahti Marc-Andre Fleuryn ja organisaation yhteinen taival saattaa olla maalissa.

Fleurylla on vielä vuosi sopimusta jäljellä, jonka arvo on seitsemän miljoonaa dollaria kaudesta. Golden Knights kärsii pahoista palkkakatto-ongelmista, sillä tilaa joukkueella on tällä hetkellä ensi kaudeksi reilut kuusi miljoonaa dollaria ja muutama merkittävä pelaaja vailla sopimusta ensi kaudeksi.

Golden Knightsin toisen maalivahdin eli ruotsalaisen Robin Lehnerin sopimusta on jäljellä vielä neljä kautta ja tämän arvo viisi miljoonaa dollaria kaudesta.

Mikäli Fleury ja maalivahdin sopimus siirtyisi johonkin toiseen joukkueeseen olisi GM Kelly McCrimmonilla parempi mahdollisuus vahvistaa joukkuetta tulevaisuuteen. Laadukkaan kakkosmaalivahdin NHL:ssä saa hankittua miljoonan dollarin cap hitillä.

– Meidän suhde vahvistui kauden mittaan. Me teimme hyvää työtä. Maalivahtina tarkoitus on vain voittaa pelejä. En ole ajatellut liikaa vielä tulevaisuutta, kun kausi loppui niin vähän aikaa sitten, mutta sydämestäni tuntuu siltä, että haluaisin pelata täällä loppuun asti, kertoi Fleury NHL.comin haastattelussa.

– Marcin kanssa pelaaminen on ollut kunnia. Me olemme lähentyneet huomattavasti tässä reilun kauden aikana ja yhteistyö on ollut spesiaalia. Meidän on vain tarvinnut hyväksyä tämä maalivahtitilanne ja olemme mielestäni onnistuneet siinä äärimmäisen hyvin, kertoi Lehner.

Golden Knights voitti menneellä kaudella William M. Jennings trophyn, joka jaetaan joukkueelle joka on päästänyt vähiten maaleja.

– Minusta tuo palkinto kuvastaa hyvin sitä kuinka hyvä maalivahtikaksikko meillä on, kehui McCrimmon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL