Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ei köyhille! – Stanley Cup -finaaleissa järjettömän hintaisia lippuja

Tampassa on hallit myyty loppuun läpi pudotuspelien.
AOP

Tampa Bay Lightning ja Montreal Canadiens aloittavat Stanley Cup -finaalit tiistai-aamuna Suomen aikaa. Kaksi ensimmäistä ottelua pelataan Tampassa ja kolmas sekä neljäs ottelu Montrealissa.

Stanley Cup -finaalit ovat otteluita, jota kaikki himoitsevat. Ne ovat otteluita, johon kaikki fanit haluavat.

Tampassa lippujen hinnat finaaleihin ovat säädyllisiä. Halvimmillaan ensimmäiseen finaaliotteluun pääsee reilulla 400’lla yhdysvaltain dollarilla. Toki liput myydään kahden kappaleen paketeissa, joten kaverikin on löydettävä tällaiselle reissulle. Kalliimmat liput Tampassa pelattavaan ensimmäiseen finaaliin ovat Seatgeek.com -sivuston mukaan noin 2500 yhdysvaltain dollaria lipulta.

Montrealissa hommat sitten lähteekin käsistä. Halvimmat liput kolmanteen finaaliotteluun ovat lähes 5000 Kanadan dollaria. Näillä pääsee Centre Bellin piippuhyllylle seuraamaan ottelua. Parhaille paikoille joutuu sitten kaivamaan kuvetta oikein urakalla. Halvimmat liput keskelle alakatsomoon maksavat lähes 16 tuhatta Kanadan dollaria. Tässäkin pätee sama, eli lippuja tulee ostaa kaksi kerrallaan, eli ihan hetken mielijohteesta ei perus kansalainen lähde matsia lauantai-iltana katselemaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL