Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Barry Trotz apuvalmentajastaan: ”Hän on valmis päävalmentajaksi”

Barry Trotzilla riittää mietittävää, vaikka voikin olla huojentunut Pageaun kunnosta.
AOP

New York Islandersin kausi päättyi varhain lauantai-aamuna Suomen aikaa, kun joukkue taipui NHL:n välierävaiheen seitsemännessä ottelussa Tampa Bay Lightningille lukemin 1-0 ja voitoin 4-3. Lightning matkasi toisena kesänä putkeen Stanley Cup -finaaleihin, kun taas Islandersilla oli jälleen tyytyminen haavojen nuolemiseen tappion hetkellä.

Sunnuntaina Islanders on järjestänyt mediatilaisuuden, jossa käytännössä koko seurajohto ja pelaajat ovat käyneet haastateltavana.

Islandersin päävalmentaja Barry Trotz on purkanut tuntojaan kaudesta, mutta samalla myös kehunut apuvalmentajaansa Lane Lambertia, jonka kanssa kanadalainen on jo vuodesta 2011 alkaen työskennellyt.

– Minusta Lane on oppinut kaiken tarvittavan ollakseen päävalmentaja NHL:ssä.

NHL:ssä on pyörinyt huhuja, että Arizona Coyotes olisi kiinnostunut Lambertin palveluksista, mutta häntä ei kysytty kesken pudotuspelien haastatteluun

Trotzilla on näkemys tulevaisuudesta valmennusjohdon suhteen. Trotzin tukena on ollut Islandersissa Lambertin lisäksi John Gruden ja Jim Hiller kahden edellisen kauden ajan. Gruden tuli Islandersin palveluksiin OHL:stä Hamilton Bulldogsin riveistä ja Hiller Toronto Maple Leafsista, jossa hän toimi Mike Babcockin apuvalmentajana.

– En usko, että meidän valmennustiimiin tulee yhtäkään muutosta ellei joku näistä herroista saa päävalmentajan pestiin tarjousta muualta.

Islanders on saanut Trotzin valmennuksessa kommentteja siitä, että joukkue pelaa NHL:n tylsintä jääkiekkoa.

– No jaa, mehän teimme eniten maaleja kahdella ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä. Onko se sitten tylsää, kysyi Trotz lehdistötilaisuudessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL