Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Katso nimet – NHL:n vapaille markkinoille päätymässä kokeneita keskushyökkääjä

Ryan Getzlaf on yksi NHL:n vapaiden markkinoiden mielenkiintoisista nimistä.
AOP

NHL-kausi 2020-21 on sineettiä vaille valmis. Tiistai-aamuna Suomen aikaa käynnistyy odotetut Stanley Cup -finaalit Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin välillä, mutta muut joukkueet valmistelevat kovaa vauhtia jo tulevaa kautta.

Kauden 2020-21 päätteeksi monelta kokeneelta huippusentteriltä päättyy sopimukset ja Kiekkofani.com -sivusto keräsi tähän juttuun parhaat vapailla markkinoilla olevat keskushyökkääjät.

NHL-joukkueilla on paljon valinnanvaraa pelaajista. Jos haluaa kokeneen sentterin joukkueeseen tuomaan tarvittavaa leveyttä keskikaistalle, niin katseet kiinnittyvät herroihin David Krejci, Ryan Getzlaf, Paul Stastny ja Tyler Bozak. Näistä keskushyökkääjistä kolmella on uraltaan voitettuna Stanley Cup, kun Getzlaf, Bozak ja Krejci ovat päässeet nostelemaan himoittua kannua.

Getzlaf ja Krejci ovat pelaajina sellaisessa asemassa, että mikäli Anaheim Ducks haluaa kapteenilleen jatkosopimuksen, niin se järjestyy ja sama on Boston Bruinsin sekä Krejcin välillä. St. Louis Blues ei ole ilmeisimmin jatkamassa Bozakin sopimusta.

Stastny pelasi hyvän kauden Winnipeg Jetsissä ja on todennäköisesti samassa tilanteessa Bozakin kanssa.

Edellä mainituista pelaajista jokaiselle voi tarjota maksimissaan kahden vuoden sopimusta, sillä ikää ja loukkaantumishuolia on liikaa kullakin pelaajalla.

Nuoremmista pelaajista mielenkiinto kääntyy Edmonton Oilersin Ryan Nugent-Hopkinsiin ja Montreal Canadiensin Philip Danaultiin. Kummallakin on oletettavasti sopimus pöydällä odottamassa nykyisestä seurastaan, mutta etenkin Nugent-Hopkinsin kohdalla on huhuja siitä, että hyökkääjä haluaisi testata markkinan. Nugent-Hopkins voisi olla toimiva kakkoskentän keskus- tai laitahyökkääjä mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa.

Halvemmista alakenttien keskushyökkääjistä esiin nousee Travis Zajac, Eric Staal, Derek Stepan, Nick Bonino, Luke Glendening ja Pierre-Edouard Bellemare. Näistä etenkin Zajac, Bonino, Bellemare ja Glendening ovat toimivia pelaajia kolmos-neloskenttään. Staal ja Stepan ovat enemmänkin kolmoskentän kavereita, jotka pystyvät antamaan tulosketjuille taustatukea.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL