Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattle Krakenilla tiedotustilaisuus torstaina – Julkaistaanko päävalmentajan nimi?

Rick Tocchet Penguinsin penkintakana.
Rick Tocchet (oik.) voitti kaksi Stanley Cupia Pittsburgh Penguinsin apuvalmentajana osana Mike Sullivanin (vas.) valmennusryhmää.AOP

NHL:ssä eletään pudotuspelien keskellä mielenkiintoisia hetkiä, kun kaikki pelaajahuhut jylläävät mediassa ja valmentajille etsitään uusia työpaikkoja.

Ehkä koko kesän mielenkiintoisin NHL-tarina on laajennusjoukkue Seattle Krakenin rakentuminen. Joukkueella on ollut jo jonkin aikaa GM Ron Francis ja hän on tuonut omat kykyjenetsijänsä töihin ympäri NHL:ää, mutta päävalmentaja on vielä epäselvä.

New York Islandersin ja Tampa Bay Lightningin kuudennen välieräottelun jälkeen tuli tieto, että Kraken on järjestämässä torstaina tiedotustilaisuuden, jota voi seurata sosiaalisesta mediasta. Suomen aikaa tiedotustilaisuus alkaa kello 20.00.

Pohtiminen alkoi toimittajien ja fanien keskuudessa välittömästi siitä, että mitä Kraken on tiedottamassa, mutta suurella todennäköisyydellä heillä on tiedotettavana organisaation ensimmäisen päävalmentajan nimi.

 

Mikäli Kraken tiedottaa päävalmentajasta, niin kaikki uskomukset ja tiedot viittaavat siihen, että organisaation ensimmäinen päävalmentaja olisi entinen Arizona Coyotesin päävalmentaja Rick Tocchet.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL